Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Enebe Verde fluor
  • Muñequera Enebe Verde fluor

Enebe polsbandje Fluor groen

PVP: € 4,00
€ 3,50
-13% NB
Padelpolsband Enebe Groen fluor | Maximale ondersteuning en goede absorptie van zweet met deze Enebe padelpolsbandjes, ideaal voor elke sporter en ook per stuk te koop

NB Kort polsbandje in Fluor Green

Houd een sterke en droge grip op je padel racket met de fluorgroene NB padelpolsband, een accessoire dat Enebe Padel 2022 dit seizoen lanceert voor veeleisende atleten. Het combineert vezels zoals katoen, polyamide en viscose voor een geweldige pasvorm.

Het is kort en breed en wordt ook alleen per stuk verkocht. Het zal ons helpen om de vochtigheid onder hoge temperaturen onder controle te houden en om slechte gebaren te vermijden. Het is ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat u degene kunt kiezen die u het leukst vindt.

NB Kort fluorescerend groen polsbandje, kenmerken

  • De fluorescerende groene NB-polsband combineert verschillende stoffen voor superieure prestaties.
  • Los te koop, in een verpakking van 1 stuk.
  • Verkrijgbaar in andere kleuren en met een korte maat.
  • Gaat lang mee ondanks gebruik en wassen.
  • Absorbeert zweet en beschermt het gewricht.
  • Nieuwe polsbandjes voor padelspelers NB 2022.

Voor wie is het? Voor degenen die uit een polsblessure komen en het gebied moeten versterken. Het is ook perfect om zweet op de armen of het gezicht te absorberen, zodat het niet op onze handen terechtkomt en ons in de weg zit.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het hoogwaardige materialen heeft die hun eigenschappen behouden na verloop van tijd en wasbeurten. Bovendien zal het opvallende fluorgroene ontwerp met zwart geborduurd logo je in het middelpunt van de belangstelling zetten.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten