Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Vibora 12cm Blanca
  • Muñequera Vibora 12cm Blanca

Vibora Polsband 12cm Wit

PVP: € 5,00
€ 4,50
-11% Vibora
Polsband voor padel Vibora 12cm Wit | Krijg de beste prijs voor dit polsbandje om Vibora padel te spelen, een accessoire dat overmatig zweten tegengaat en slechte gebaren voorkomt

Lange polsband 12cm Vibora in Wit

We kunnen gerust stellen dat Vibora aan elk detail heeft gedacht in haar nieuwe collectie padelaccessoires. Koop de lange polsband in het wit en het logo in het zwart, ideaal voor zweet om je spel niet te hinderen.

Ze zijn gemaakt met een mix van hoogwaardige stoffen zoals 69% katoen, 22% polyamide, 5% viscose en 4% elastaan. Het behoudt ook zijn voordelen in de loop van de tijd en u kunt het afzonderlijk krijgen.

Lange polsband in wit en zwart logo, kenmerken

  • Losse blister van de Viper 12cm Wit.
  • Het heeft een vrij lang formaat, ongeveer 12 centimeter.
  • Perfecte pasvorm met zijn elastische vezels.
  • Ze absorberen overtollig materiaal bij hoge temperaturen.
  • Ze houden en voorkomen ongemak in het gewricht.
  • Nieuwe lange polsbandjes van Vibora Padel 2022.

Voor wie is het? Voor alle mannen of vrouwen die gewoonlijk trainen en strijden op hun beste niveau en een accessoire nodig hebben om de zweetdruppels van hun armen of gezicht te vegen, zodat ze nergens last van hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een onmisbaar accessoire is bij warm weer, want er ontsnapt geen druppel zweet. Bovendien zijn ze niet alleen in het wit verkrijgbaar, maar zijn ze ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Lees meer over het merk ViBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten