NB Supra Carbon 2022

PVP: € 190,08
€ 171,03
-11% NB
NB Supra Carbon 2022 padelpadel | Presteer op je beste niveau met dit Enebe padel racket, een breed zoet model dat extra power biedt dankzij de ietwat hoge balans
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Enebe Supra Carbon Dorada

Het wachten is de moeite waard geweest, we hebben nu de langverwachte collectie Enebe Padel 2022 rackets beschikbaar.Ontdek het gouden Supra Carbon padel racket, een klassieker van de firma die zichzelf opnieuw heeft kunnen uitvinden. Dit seizoen heeft een ruw oppervlak, zodat je je slagen meer spin kunt geven.

Het handhaaft een traanvorm om de controle niet te verliezen met een enigszins hoge balans om extra kracht te bereiken. In de hele structuur is koolstof gebruikt, waardoor de vlakken zijn versterkt met 3k-stof voor meer duurzaamheid. De kern is gemaakt van HR3 zacht eva-rubber, een zacht schuim dat trillingen vermindert en een zeer comfortabele aanraking genereert.

Enebe Supra Carbon goud, kenmerken

  • Traanvorm met iets hoge balans van de NB Supra Carbon 2022.
  • Carbon frame met 3k stof op de vlakken voor meer weerstand.
  • HR3 zacht eva-rubber voor een spectaculaire aanraking en sensaties.
  • Goede sweet spot die ons zal helpen om geen gemakkelijke ballen te missen.
  • Nieuw ruw oppervlak dat de effecten aanzienlijk zal verbeteren.
  • Absorbeert de trillingen die worden gegenereerd door de impact van de bal.
  • Stabiele structuur die een slag geeft zonder te draaien.
  • Nieuwe catalogus van Enebe rackets voor heren 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor professionele spelers of spelers op hoog niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket dat extra kracht biedt, aangezien de hogere balans je helpt om krachtige slagen dichtbij het net uit te voeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste NB-rackets is, met verbeteringen op structureel niveau maar met behoud van al zijn essentie. Bovendien is het esthetisch zeer aantrekkelijk omdat het zichtbare koolstof combineert met een centraal logo en gouden details.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen. Het heeft ook de vertegenwoordiging van Javi Rico in de WPT.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten