Enebe RS 9.1 orange 2023
  • Enebe RS 9.1 orange 2023

Enebe RS 9.1 orange 2023

PVP: € 110,00
€ 87,96
-21% NB
Enebe RS 9.1 azul 0011801 | Breng je beste slagen naar voren met de nieuwste editie van de RS 9.1 in blauw, een model in glasvezel en eva rubber dat ook de kwaliteit van Enebe integreert.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe RS 9.1 azul padel racket

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs dankzij de nieuwigheden die Enebe Padel 2023 presenteert. Koop de NB RS 9.1 padel racket in blauw, een zeer gemakkelijk te hanteren model, omdat er flexibele materialen in de constructie zijn gebruikt. Het combineert dus een glasvezelstructuur met een HR3 eva rubber kern.

Op het veld biedt het een geweldige balans tussen kracht en controle, omdat het is ontworpen met een hybride mal en gewicht in het middengebied, dus het zal ons helpen onze speelstijl te definiëren. Het stelt ook niet teleur in comfort, omdat het veel zachtheid in de aanraking biedt, dus we zullen de trillingen veroorzaakt door de impact niet opmerken en genieten van een geweldige baluitgang.

Enebe RS 9.1 blauw en zwart, kenmerken

  • Boek vooruitgang en verhoog je niveau snel met de nieuwe Enebe RS 9.1 blauw 2023.
  • Uitstekende sweet spot dankzij de oversized ronde constructie.
  • Gemiddeld evenwicht om onze schoten meer kracht te geven.
  • Constructie met glasvezel, wat het meer speelbaarheid geeft.
  • Een zeer aangenaam gevoel met het HR3 eva schuim van binnen.
  • Snel aanpasbare racket voor spelers van gemiddeld niveau.
  • Nieuwe collectie van beginnende rackets Enebe Padel 2023.

Voor wie is het bedoeld? Gericht op sporters die 2 - 3 keer per week spelen en een veelzijdig racket nodig hebben om zonder problemen te kunnen verdedigen en aanvallen, aangezien de nieuwe RS 9.1 veel controle biedt door zijn oversized mal zonder de kracht te benadelen dankzij de meer gecentraliseerde balans.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je je vanaf de eerste wedstrijd comfortabel zult voelen terwijl je ermee speelt, omdat de combinatie van materialen het een zeer zachte aanraking geeft. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat de combinatie van blauwe en zwarte kleuren de meeste spelers zal bevallen.

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een zeer bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar pauze, keert het bedrijf terug met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en schakel over naar een van de merken met de beste reputatie binnen padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om in hun producten toe te passen en zo aan de behoeften van al hun spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten