Enebe Response Fiber Blue 2024
  • Enebe Response Fiber Blue 2024
  • Enebe Response Fiber Blue 2024

Enebe Response Fiber Blue 2024

PVP: € 120,00
€ 119,95
-1% NB
Enebe Response Fiber Blue A000429 | Ontdek de Enebe Response Fiber Blue 2024, het padel racket dat modern design combineert met superieure prestaties.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Enebe Response Fiber Blue Padel Racket

De nieuwe Enebe Response Fiber Blue 2024 is de ideale keuze voor gedurfde spelers die een kwalitatieve sprong op de padelbaan willen maken. Met een modern ontwerp en een glanzende iriserende afwerking valt dit padel racket niet alleen visueel op, maar belooft het ook een significante verbetering in prestaties op de baan.

De samenstelling van glasvezel en de zorgvuldige constructie maken de Response Fiber Blue een stevig en betrouwbaar padel racket, perfect voor diegenen die balans en precisie in elke slag zoeken.

Kenmerken Enebe Response Fiber Blue Padel Racket

  • Gewicht: 355 - 370 gram, biedt een optimale balans.
  • Profiel van 38 mm, ideaal voor een veelzijdig spel.
  • Hybride - traanvorm, voor superieure prestaties.
  • Kern van Black EVA HR3, zorgt voor een uitstekende respons.
  • Glasvezel oppervlakken en carbon frame, voor duurzaamheid en stabiliteit.
  • Glanzende iriserende afwerking, valt op in de baan.
  • Onderdeel van de Enebe 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Enebe Response Fiber Blue 2024 is speciaal ontworpen voor gemiddelde spelers die op zoek zijn naar een padel racket met kracht en veelzijdigheid. Ideaal voor degenen die regelmatig spelen en hun techniek willen verbeteren, met een vleugje durf en stijl in hun spel.

Waarom ga je het leuk vinden?

Dit padel racket is een van de sterren van het nieuwe seizoen van Enebe, en biedt een perfecte balans tussen ontwerp en functionaliteit. De Response Fiber Blue helpt je niet alleen op te vallen op de baan, maar tilt ook je spel naar een hoger niveau.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe is een gevestigd merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds het begin heeft Enebe onvermoeibaar gewerkt om spelers padel rackets te bieden die niet alleen voldoen, maar de verwachtingen op de baan overtreffen.

Met een geschiedenis vol successen heeft Enebe zich bewezen als een betrouwbaar merk voor spelers van alle niveaus, waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met aantrekkelijke ontwerpen om padel rackets te creëren die een verschil maken in elk spel.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten