Overgrips NB Lisos de Colores
  • Overgrips NB Lisos de Colores

NB Effen gekleurde overgrips

€ 6,57
NB
Geniet van dit pakket van 3 effen en gekleurde overgrips van Enebe, ideaal om het padel racket krachtig vast te pakken en handblessures te voorkomen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 13 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

NB Effen gekleurde overgrips

Rust jezelf goed uit voor je wedstrijden met de soepele NB padel overgrips in drie kleuren: blauw, oranje en wit uit de Enebe-catalogus. Het is een accessoire dat je helpt het racket aan je hand aan te passen en bovendien de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt heeft.

Het is ontworpen met een glad oppervlak en een gemiddelde dikte, dat ons betere grip geeft met zweethanden en ook snel droogt. Ze zijn geschikt voor racketsporten omdat ze een sterke, droge grip bieden.

Enebe pack 3 gekleurde overgrips, features

  • Het pakket NB effen en gekleurde overgrips is verkrijgbaar in blauw, wit en oranje.
  • Middel dik.
  • Ze drogen snel.
  • Ze behouden langer hun hechting.
  • Zacht aanvoelend en super absorberend
  • Accessoires van de nieuwe catalogus voor padel NB Padel 2021.

Voor wie is het? We raden ze aan aan spelers die last hebben van overmatig zweten in hun handen, omdat ze dankzij hun gladde oppervlak de hechting van de hand aan ons racket vergroten en een snellere droging bieden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij hun combinatie van materialen zijn ze zeer duurzaam, zodat ze hun prestaties behouden voor meer games. Ze zijn ook verkrijgbaar in 3 kleuren, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw padel racket past.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten