Overgrip Joma Dry Comcapition wit
  • Overgrip Joma Dry Comcapition wit

Overgrip Joma Dry Comcapition wit

PVP: € 11,00
€ 9,95
-10% Joma
Overgrip in set van drie Joma Dry Comcapition wit | Rust je racket uit voor het spel met de nieuwe collectie Joma-accessoires, waar je je favoriet kunt kiezen uit een groot aantal modellen en kleuren

Overgrip padel Joma Dry Comcapition witte

Laat niets je ervan weerhouden om je best te doen op de baan met de nieuwe collectie overgrips van de firma Joma die je al beschikbaar hebt in onze online padelwinkel. Ontdek het Dry Comcapition-model, een model dat een drogere grip biedt zodat het racket niet wegglijdt door zweet.

Ze worden verkocht in een verpakking van drie stuks, zodat je ze in meerdere van je padel rackets kunt gebruiken of ze kunt ruilen wanneer je ze nodig hebt. Aan de andere kant zijn ze ontworpen met hars aan de buitenkant, een materiaal dat de grip van je schep verbetert, zelfs als je zweet.Laat niets je tegenhouden!

Overgrip Joma Dry Comcapition in wit, kenmerken

  • De Joma Dry Comcapition Overgrips zijn verkrijgbaar in een verpakking van drie.
  • Goede grip dankzij de hars die op de buitenvlakken is gebruikt.
  • Ze voorkomen dat overtollig zweet zich ophoopt op je hand terwijl je speelt.
  • De plaatsing ervan zal niet al te lang duren.
  • Ze zijn ontworpen in het wit, maar zijn verkrijgbaar in meer kleuren.
  • Nieuwe collectie accessoires van de firma Joma 2023.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel een ideaal accessoire voor mensen die de grip van hun racket willen verbeteren en zweet willen vermijden, want dankzij de gebruikte materialen, zoals hars, voorkomen we dat het uit de handen glijdt terwijl je speelt. Niets houdt je tegen!

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een accessoire is dat de grip op je racket verbetert, zodat niets je ervan weerhoudt om goede slagen op het veld te maken. Ze zijn ook in het wit ontworpen, zodat je ze samen met je padelracket kunt meenemen.

Ontdek meer over het merk JOMA

Het bedrijf Joma Sport weet zich aan te passen aan atleten door een breed scala aan producten te creëren om verschillende sporten te beoefenen. padel is geen uitzondering en het is al vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij spelers als Juani Mieres.

Ontdek hun nieuwe padelschoenen, kits en complete collectie padelrackets, we zijn er zeker van dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten