JHayber Spartack Verde
  • JHayber Spartack Verde

JHayber Spartack Verde

PVP: € 250,00
€ 199,95
-21% Jhayber
padel racket JHayber Spartack Green | Een van de beste J'hayber multifunctionele rackets, gebruikt door Agustín Silingo om elk deel van de baan te domineren dankzij zijn technologieën
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 27 maart, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Gebruik de beker "STARS" en ontvang 8% extra, solo met Kerstmis
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket JHayber Spartack door Agustín Silingo

Voor de meest veeleisende presenteren we het nieuwe Spartack-padel racket in het groen, een model uit de geavanceerde serie JHayber 2021. Het is het Agustín Silingo-racket, een model dat zeer goed wordt gecompenseerd voor zijn traanformaat en gecentreerde balans, zodat je zowel kracht als controle hebt .

U zult genieten van geweldige prestaties omdat de beste materialen op de markt zijn gebruikt. Het combineert een 100% koolstofstructuur met 12K-stof voor meer weerstand. Het interieur is gemaakt van zwart eva-rubber en dankzij de ruwe textuur kun je ook meer effect aan je opnamen geven.

Jhayber Spartack in zwart en groen, features

  • De JHayber Spartack Verde is het nieuwe padel racket van Agustín Silingo.
  • Grotere sensaties bij het slaan met de zwarte eva rubberen kern.
  • Oppervlak met een ruwe afwerking die het mogelijk maakt om de effecten te verbeteren.
  • Grote weerstand met carbon constructie en 12K stof.
  • Veelzijdig racket, ontworpen met een traanvorm en medium balans.
  • Nieuw hartontwerp dat stabiliteit en stevigheid aan de structuur geeft.
  • Nieuwe collectie padel rackets J'hayber 2021.

Voor wie is het? Gericht op geavanceerde spelers die bij elke actie de beste controle en kracht nodig hebben, aangezien de spartack zeer goed wordt gecompenseerd, zodat je ballen uit het midden kunt corrigeren en snel in de aanval kunt gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste technologieën en design van het merk samenbrengt. Dit seizoen keert het terug met een spectaculair zwart ontwerp, dat alle details benadrukt en het indrukwekkende fluorescerende groene logo!

Lees meer over het merk J'HAYBER

J'Hayber, een Spaans merk, laat elk seizoen zien dat het geeft om de behoeften van elke atleet en biedt padel rackets van hoge kwaliteit voor alle doelgroepen. Voor dit jaar heeft J'Hayber zijn collectie mesjes uitgebreid en heeft hij de vertegenwoordiging van Agustín Silingo.

Het merk heeft een aantal van zijn eerdere lijnen voortgezet en ze behouden padel rackets die al heel goed werken. Wacht niet langer en probeer een van zijn modellen, we verzekeren u dat u niet teleurgesteld zult zijn en dat u zult genieten van de beste prestaties en het beste ontwerp op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten