Dreampadel Pulse
  • Dreampadel Pulse
  • Dreampadel Pulse
  • Dreampadel Pulse

Dreampadel Pulse

PVP: € 300,00
€ 165,00
-46% Dreampadel
padel racket Dreampadel Pulse | Plaats de bal met precisie met dit controle padel racket, een high-performance Dreampadel-model dat zeer goede sensaties genereert met het schuimrubber
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dreampadel Pulse Blauw

Laat je beste spel zien met het nieuwe Pulse padel racket in blauw, een van de meest geavanceerde modellen in de DreamPadel 2022-collectie. Dankzij de ingesloten balans, ronde vorm en Sweet Spot-technologie biedt het een brede sweet spot, ideaal voor het plaatsen van de bal met precisie.

padel racket volledig ontworpen en vervaardigd in SPANJE , het hele productieproces heeft een hoge mate van kwaliteit, waarbij alle details, materialen en processen zijn nageleefd om een product van hoge kwaliteit en speelbaarheid te bereiken.

Aan de andere kant is koolstof gebruikt in de constructie met een laag 3k-stof voor meer weerstand. De kern is gemaakt van schuimrubber, dus het genereert een zeer comfortabele aanraking en minimaliseert trillingen. Het bevat ook Rough Spin-ruwheid op het oppervlak en een transparante beschermer aan de bovenkant.

Dreampadel Pulse blauw, kenmerken

  • Ronde vorm en ingehouden balans voor meer controle in de Dreampadel Pulse.
  • Het heeft schuimschuim aan de binnenkant om een zachte aanraking en minder trillingen te genereren.
  • Vermindert ongedwongen fouten met zijn goede sweet spot.
  • 100% carbon constructie en 3k stof voor een droger gevoel.
  • 3D-reliëfpatroon voor effectopnamen.
  • Bevat een transparante beschermer in het framegebied.
  • Ruwe afwerking voor topspin.
  • Meest geavanceerde serie Dreampadel 2022 rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan gevorderde spelers die meestal in de forehand- of drivepositie spelen, omdat het een controlepadel racket is, met een brede sweet spot die zeer goed presteert vanaf de onderkant van de baan en zeer goede sensaties genereert bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van de beste prestaties op de baan, omdat bij de constructie alleen materialen van topkwaliteit zijn gebruikt. Bovendien is hij op esthetisch vlak mooi met zijn zichtbare koolstofontwerp, blauwe en gouden details, iedereen zal naar je kijken!

Lees meer over het merk DREAM PADEL

Geniet van de hoogste kwaliteit met de nieuwe DreamPadel padel rackets, een van de jonge Spaanse merken die succesvol zijn in de sector. In haar nieuwe collectie heeft ze gekozen voor innovatieve technologieën en materialen die garant staan voor goede prestaties.

Ze bieden ook een breed scala aan modellen die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler. Met de nieuwe Dreampadel-collectie heb je ongetwijfeld de beste kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten