Black Crown Coyote Carbon 3K 2023
  • Black Crown Coyote Carbon 3K 2023
  • Black Crown Coyote Carbon 3K 2023

Black Crown Coyote Carbon 3K 2023

PVP: € 130,00
€ 129,95
-1% Black Crown
padel racket Black Crown Coyote Carbon 3K | Val zowel in het aanvals- als in het verdedigingsspel op met het nieuwe Black Crown Coyote Carbon 3K-racket, zodat niets u ervan weerhoudt om uw beste schoten te geven
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Coyote Carbon 3K padel racket

Pas je aan alle soorten games aan met het nieuwe blauwe Coyote Carbon 3K padel racket, dat je kunt vinden in de nieuwe collectie rackets van Black Crown 2023. Wat zijn vorm betreft, het is gebouwd in een rond formaat met een ingesloten balans, waardoor het geeft je kracht zonder de controle op te geven.

Voor de fabricage is 3K-koolstof gebruikt, dat het mes een grote flexibiliteit en weerstand biedt om te voorkomen dat het breekt. Voor het interieur is Eva-rubber gebruikt, dat een zeer goede baloutput geeft vanaf elk punt op de baan. Bovendien zal het niet moeilijk voor je zijn om je eraan aan te passen, aangezien de sweet spot geweldig is om niet-gecentreerde ballen te corrigeren.

Black Crown Coyote Carbon 3K Blauw, Kenmerken

  • De Black Crown Coyote Carbon 3k wordt een veelzijdig racket.
  • Het heeft een ronde vorm en een lage balans wat de beheersbaarheid vergroot.
  • De structuur is versterkt met 3K carbon voor meer weerstand.
  • Je verliest zowel controle als kracht niet dankzij de eva rubberen kern.
  • Vergeef onze fouten dankzij de brede sweet spot.
  • Het genereert een zeer zachte aanraking voor een comfortabel spel.
  • Ontwerp in zwart met details in blauw.
  • Opgenomen in de Black Crown 2023 power racket-catalogus.

Voor wie is het? Het is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een racket van hoge kwaliteit waarmee ze zowel dichtbij het net als vanaf de onderkant kunnen verdedigen, omdat het dankzij de gebruikte rubbers je een zeer goede balans geeft, zodat je je kunt aanpassen aan allerlei soorten spelletjes. .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is dat je zal helpen verbeteren op het circuit dankzij de materialen die bij de constructie zijn gebruikt. Hij is ook uitgevoerd in het zwart met details in het blauw, een simpele combinatie maar waarmee je wel zult slagen op de baan.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Het merk Black Crown Padel is een van de grootste exponenten van design en kwaliteit, met het Headkantoor in Barcelona. Van daaruit ontwerpt en vervaardigt hij alle producten in zijn uitgebreide catalogus. Het Catalaanse bedrijf is nog niet zo lang geleden in deze sector begonnen, maar het is al een maatstaf voor veel professionele en amateurspelers. Geniet van de beste sensaties met zijn nieuwe collectie padelrackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten