Jhayber padelrackets

Jhayber padelrackets

Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie Jhayber padel rackets . Een zeer complete collectie om aan te passen aan de behoeften van de spelers, afhankelijk van hun niveau en speelstijl. In de nieuwe 2022-collectie valt het racket van Agustín Silingo op, een van de beste WPT-spelers.

Jhayber Padel heeft voor de fabricage hoogwaardige materialen gebruikt zoals 12k carbon, zwart eva-rubber en Reset Point-technologie, zodat de gebruiker op zijn best kan presteren. Controle, power of balans, jij bepaalt welk Jhayber padel racket het beste past bij het beste aanbod.

Filter

Aanbevolen JHayber 2022 rackets voor de beste prijs

Het Spaanse bedrijf laat in elk van zijn rackets zien dat het geeft om de behoeften van elke speler en biedt resistente en hoogwaardige rackets voor topsporters of voor degenen die net zijn begonnen. Dit seizoen verrast hij ons met de JHayber Dominator , het nieuwe padel racket van Agustín Gómez Silingo.

Het is een zeer goed gecompenseerd racket, 100% carbon en met zwart eva-rubber dat ons zal helpen onze beste slagen te maken in elk deel van de baan. We kunnen ook goedkope initiatiepadel rackets vinden, zoals de Warrior Fit, die is gemaakt van flexibelere materialen en gemakkelijker is om mee te spelen.

J'hayber padel racketechnologie

Het padelmerk Jhayber heeft innovatieve technologische systemen gebruikt om ze toe te passen op de nieuwe collectie rackets . Als eindresultaat worden hoogwaardige rackets bereikt voor de meest veeleisende spelers. Dit seizoen belichten we:

  • 3D Rugged Technology : Ruwe oppervlakteafwerking die meer contact met de bal genereert en ons helpt meer spin te geven. Modellen zoals de Dominator of de Warrior Fit bevatten deze ruwe textuur.
  • Controlestructuur Hart t: systeem toegepast in het hartgebied dat zorgt voor stabiliteit en een gemiddelde balans.
  • 12K Carbon High Tech : het is een resistenter en lichter type carbon, dat de weerstand van de padel rackets verhoogt zonder gewicht toe te voegen. Het genereert een meer uniforme en krachtige slag terwijl het meer stevigheid aan de structuur geeft.
  • Reset Point: Technologie die het racket voorbereidt op de volgende bal na de slag. Zo ben je altijd klaar voor de volgende actie.
  • Zwart eva -rubber: een soort rubber dat grotere sensaties van controle en kracht genereert zonder sensaties te verliezen, gebruikt in padel rackets zoals de JHayber Spartack of de Warrior Carbon.

JHayber Padel in de sport

Het merk werd opgericht in 1972 in Elche (Alicante) en heeft dus bijna 50 jaar geschiedenis in de sportwereld. In die tijd werd Torch geboren, zijn eerste sportschoen, die in de loop der jaren zijn meest emblematische model is geworden. Het bedrijf is altijd verbonden geweest met tennis en basketbal, maar vanaf de jaren tachtig maakte het ook de sprong naar urban schoenen.

Pas in 2008 maakt het bedrijf meer technische collecties en wordt het gelinkt aan padel , de sport die op dat moment het meest groeit. Dus het begint toernooien en uitstekende racketspelers te sponsoren. Momenteel blijft Jhayber Padel op de schoenenmarkt en heeft het uitgebreid met textielcollecties om padel, sporttassen en zelfs padelpadel rackets te spelen.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 71,00 - € 211,00

Gewicht:

Gewicht: