JHayber Warrior Fit 2021
  • JHayber Warrior Fit 2021

JHayber Warrior Fit 2021

PVP: € 100,00
€ 86,95
-14% Jhayber
JHayber Warrior Fit 2021 padelpadel racket | Verbeter je spel met dit J'Hayber padel racket, het helpt je de bal gemakkelijk te sturen en geen gemakkelijke slagen te missen dankzij de brede sweet spot
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket JHayber Warrior Fit Azul

Kies het model dat je nodig hebt in onze sectie goedkope padel rackets. Ontdek het Warrior Fit padel racket in blauw en geel, een model uit de medium serie J'Hayber 2021. Het valt op door zijn handelbaarheid omdat het een rond formaat heeft met een lage balans om off-center slagen te corrigeren.

Om de speelbaarheid te vergroten, is glasvezel gebruikt op de gezichten en eva-rubber aan de binnenkant. Een combinatie van flexibelere materialen die zorgen voor een zachtere aanraking en dus betere sensaties bij het slaan, waardoor het heel gemakkelijk is om mee te spelen.

JHayber Warrior Fit blauw en geel, kenmerken:

  • Rond formaat en lage balans om de bal te plaatsen met de JHayber Warrior Fit 2021.
  • Racket van controle en snelle aanpassing voor atleten die willen verbeteren.
  • Carbon frame dat de structuur meer sterkte en stijfheid geeft.
  • Glasvezel oppervlak voor meer speelbaarheid.
  • Onverslaanbaar gevoel dankzij het EVA-schuim aan de binnenkant.
  • Het zal je helpen om geen gemakkelijke ballen te missen met zijn brede sweet spot.
  • Catalogus van de medium serie J'Hayber Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor atleten van hoog of gemiddeld niveau die een sprong in kwaliteit willen maken en een handzaam controlepadel racket nodig hebben dat goede sensaties geeft bij het slaan en gemakkelijk is om mee te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop padel racket is, gemaakt van hoogwaardige materialen voor goede prestaties. Je zult ook dol zijn op het opvallende blauwe ontwerp en de gele details, zonder twijfel een van de kleurrijkste uit de collectie!

Lees meer over het merk J'HAYBER

Het Spaanse merk laat elk seizoen zien dat het geeft om de behoeften van elke atleet en biedt padel rackets van hoge kwaliteit voor alle doelgroepen. Voor dit jaar heeft J'Hayber zijn racketcollectie uitgebreid en heeft hij de vertegenwoordiging van Agustín Silingo op de WPT-pistes.

Het merk heeft een aantal van zijn eerdere lijnen voortgezet en ze behouden padel rackets die al heel goed werken. Wacht niet langer en probeer een van zijn modellen, we verzekeren u dat u niet teleurgesteld zult zijn en dat u zult genieten van de beste prestaties en het beste ontwerp op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten