Overgrips Adidas Tacky neger microperforado
  • Overgrips Adidas Tacky neger microperforado

Overgrips Adidas Tacky neger microperforado

PVP: € 7,50
€ 6,95
-8% Adidas Padel
Adidas Tacky zwarte micro-geperforeerde padel overgrips | Verbeter de grip van je racket zelfs met zweet dankzij het nieuwe pakket van drie overgrips van het merk Adidas, perfect om te spelen in het zomerseizoen

Zwart Adidas Tacky Overgrips 3 stuks geperforeerd

Koop de beste accessoires voor de beste prijs in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe Adidas 2022-collectie waarin je het pakket van drie padel-overgrips in het zwart kunt vinden, alle drie zijn microgeperforeerd om onverslaanbare transpiratie van zweet te bieden.

Ze zijn ontworpen met een grote hechting zodat ze heel gemakkelijk aan te brengen zijn, daarnaast is er gebruik gemaakt van polyurethaan, een materiaal dat zeer goed bestand is tegen water en zweet. Dit accessoire is ook een goede optie om te voorkomen dat de padel racket in de zomermaanden door zweet uit je handen glijdt.

Adidas overgips Tacky micro geperforeerd, kenmerken

  • Blisterverpakking met 3 stuks van de Microperforated Adidas Tacky.
  • Ze hebben een grote hechting.
  • Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.
  • Grote zachtheid om blaren op de handen te voorkomen.
  • Ze absorberen het zweet van de handen zodat het racket niet wegglijdt tijdens het spelen.
  • Adidas Padel 2022 accessoires catalogus.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor sporters die wat meer dikte aan hun grip willen toevoegen of die het gevoel hebben dat het racket tijdens het spelen wegglijdt door het zweet van hun handen en het goed willen kunnen vasthouden om comfortabel te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je er lang plezier van zult hebben aangezien ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, zijn ze ook in het zwart ontworpen zodat ze goed te combineren zijn met al je rackets.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten