Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrip Tour Pro white
  • Overgrip Tour Pro white

Overgrip Tour Pro white

PVP: € 7,00
€ 5,95
-16% Dunlop Padel
Overgrip Tour Pro white | Koop de witte overgrips van Dunlop Padel, een accessoire met pro tour-technologie om het gevoel van grip, comfort en demping niet te verliezen

Overgrip padel Tour Pro white

Koop accessoires van hoge kwaliteit voor de beste prijs bij Dunlop. Koop de witte padel-overgrips, een aanvulling die het bedrijf heeft ontworpen met het Tour Pro-systeem om een goed gevoel te behouden. Ze bieden een grote weerstand, zodat je ze tijdens meer wedstrijden kunt gebruiken en een groot absorptievermogen om te voorkomen dat het racket uit je handen glijdt.

Overgrip Tour Pro wit, producteigenschappen

  • Tour Pro overgrips worden geleverd in verpakkingen van 3 stuks.
  • Ze zijn op witte kleur.
  • Eenvoudig te plaatsen en aan te passen aan uw behoeften.
  • Verhoogde demping voor uitzonderlijk comfort.
  • PU-buitenlaag en middenlaag van PU-rubber en geweven vezels.
  • Catalogus met accessoires voor Dunlop Padel-spelers.

Voor wie is het? Ontworpen voor elk type speler die de grip van zijn racket wil aanpassen aan zijn hand. Ze kunnen ook worden gebruikt om zwetende handen te voorkomen en hebben te allen tijde een goede grip.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je hebt drie hoogwaardige overgrips voor de scherpste prijs. Daarnaast is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn extreem duurzaam en zul je er langer plezier van hebben.

Lees meer over het merk Dunlop

Ga naar Dunlop Padel, een van de merken met de langste geschiedenis in racketsporten en een referentie in onze sector. Het bedrijf kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van specifieke padelproducten voor alle soorten spelers en met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz zijn enkele van de professionele spelers die op het merk wedden.Aarzel niet en houd van ze.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten