Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Flash Pro 2022
  • Head Flash Pro 2022

Head Flash Pro 2022

PVP: € 140,00
€ 41,95
-71% Head Padel
Head Flash Pro 2022 padelpadel racket | Koop dit fantastische Head padel racket voor de beste prijs, een uitgebalanceerd model zodat je de controle en kracht in handen hebt die je nodig hebt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Flash Pro Zwart

Vernieuw je oude racket met het nieuws van Head Padel 2022 , er zijn modellen voor alle smaken! Ontdek het Flash Pro blauwe padelracket, een model dat zowel qua kracht als controle zeer gewaardeerd wordt dankzij zijn traanvorm en medium balans, zodat je vanuit elk gebied je beste slagen kunt maken.

Om het gevoel bij het slaan niet te verliezen, is er gebruik gemaakt van glasvezel en schuimrubber, wat zorgt voor een zachtere aanslag en dus een grotere speelbaarheid. Het framegebied is versterkt met het innegra-materiaal en het powerframe-systeem. Om te eindigen zul je genieten van een spectaculaire aanraking en baloutput.

Head Flash Pro blauw, kenmerken:

  • Elastische aanraking van de Head Flash Pro 2022 om het gemakkelijker te maken om mee te spelen.
  • Zeer goede baloutput en uitstekend comfort dankzij het krachtige schuimrubber van de kern.
  • Veelzijdige padel racket omdat het een extra grote mal is met een ingehouden balans.
  • Het framegebied is verstevigd met het innegra-systeem.
  • Het kost u geen moeite om u eraan aan te passen dankzij het gebruik van glasvezel op de gezichten.
  • Weerstand en duurzaamheid gegarandeerd met de krachtframeversterking.
  • Nieuwe catalogus van Head 2022 rackets voor heren.

Voor wie is het? Meer ontworpen voor de atleet die 2 - 3 keer per week padel speelt, die op zoek is naar een uitgebalanceerd en kwalitatief padel racket om elke dag te verbeteren en een professional te worden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop padel racket is met de beste Head-technologieën. Het merk heeft kosten noch moeite gespaard bij de constructie en keert terug met een spectaculair ontwerp in blauwe en oranje tinten die je zullen overtuigen.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten