Head Extreme Pro 2024
 • Head Extreme Pro 2024
 • Head Extreme Pro 2024

Head Extreme Pro 2024

PVP: € 231,40
€ 174,38
-25% Head Padel
Head Extreme Pro 223013 | Meta descripción: Ervaar de ongeëvenaarde kracht en sensatie met het PADEL RACKET EXTREME PRO van Head. Perfect voor gevorderde en professionele spelers. Til je spel naar het volgende niveau en maak het verschil!
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het woensdag, 31 juli-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Extreme Pro padel racket

Grote Kracht Head Extreme Pro 2024Nieuwe vorm, met Auxetic technologie biedt superieure kracht en een uitzonderlijk impactgevoel.
RUW OPPERVLAK Head Extreme Pro 2024Spin Technologie, vermenigvuldigt het effect op de bal bij elke slag.
EXTRA COMFORTHead Extreme Pro 2024Nieuwe zachte dop aan de basis van het handvat, zorgt voor een zachter gevoel en vermindert trillingen.
SPEELBAARHEID Head Extreme Pro 2024Hybride materiaal aan de voorkant, mix van carbon en glasvezel met het gevoel en rubber van Head.

Ontdek de ongeëvenaarde kracht en sensatie die het nieuwe PADEL RACKET EXTREME PRO van Head biedt. Speciaal ontworpen voor gevorderde en professionele spelers, belooft dit racket in diamantvorm je spel naar een nieuw niveau te tillen. Wacht niet langer!

Kenmerken Head Extreme Pro 2024

 • Extreme kracht voor gevorderde en professionele spelers.
 • Nieuwe mal in diamantvorm.
 • Nieuwe zachte dop technologie aan de basis van de grip.
 • Auxetic technologie voor uitzonderlijke kracht en gevoel.
 • Hybride materiaal op het oppervlak: mix van koolstof en glasvezel.
 • Maakt deel uit van de Head 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ideaal voor gevorderde en professionele spelers die op zoek zijn naar uitzonderlijke slagkracht. Als je regelmatig speelt en op zoek bent naar een racket dat je prestaties in elke wedstrijd verbetert, dan is de Extreme Pro de perfecte keuze voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Extreme Pro, niet alleen vanwege zijn grote slagkracht, maar ook vanwege het onvergelijkbare gevoel en de unieke sensatie bij het slaan van de bal. Ervaar elke wedstrijd met een speltool die echt het verschil maakt.

Kom meer te weten over het merk Head

Sinds de oprichting staat Head synoniem voor innovatie en kwaliteit in de sportwereld. Gespecialiseerd in rackets, heeft het merk zich gevestigd als een van de leiders in de wereld van padel, dankzij hun voortdurende zoektocht naar perfectie en geavanceerde technologie.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid 3d
Onze beste producten