Head Base Rugzak zwart geel
  • Head Base Rugzak zwart geel

Head Base Rugzak zwart geel

PVP: € 40,00
€ 24,96
-38% Head Padel
Padel rugzak Head Base Backpack zwart geel | Bescherm al je padeluitrusting met de nieuwe Base-rugzak van het merk Head, die is ontworpen met zeer resistente materialen om slijtage te voorkomen.
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padel rugzak Head Base Backpack zwart geel

Geniet van de nieuwe collecties van je favoriete merken die je kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Een daarvan is de nieuwe catalogus met padel racketassen van het merk Head, waar je de Base-tas kunt vinden die is ontworpen in zwart met gele details.

Aan de andere kant heeft het een gewatteerd compartiment om je padelracket te beschermen tegen mogelijke klappen. evenals een ruim en gemakkelijk toegankelijk Headvak. Het bevat ook kleinere vakken voor accessoires en gewatteerde gebieden om het comfortabeler te maken wanneer het op de rug wordt gedragen.

Kleine Base-tas in zwart en neongeel, kenmerken

  • De Headbasis heeft geschatte afmetingen van 54 x 33 x 13.
  • Individuele ruimte om het padelracket op te bergen.
  • Zijzakken om ballen of een bidon in op te bergen.
  • De handgrepen zijn gewatteerd, zodat je hem comfortabel van de ene plek naar de andere kunt dragen.
  • Zwart design met neon gele details.
  • Nieuwe collectie Head 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die een rugzak willen waarin ze al hun spullen overzichtelijk kunnen opbergen. Daarnaast kun je hem dankzij zijn formaat ook gebruiken om naar je werk of universiteit te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het moderne ontwerp in zwart met het merklogo in neongeel, een combinatie die perfect is om te dragen met je sportkleding of zelfs met je padelracket.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten