Pack 3 Bullpadel Head CS 4x3 Stucks
  • Pack 3 Bullpadel Head CS 4x3 Stucks

Pack 3 Bullpadel Head CS 4x3 Stucks

PVP: € 15,00
€ 11,95
-21% Head Padel
3 Head CS 4 padelballen | Geniet van je training met dit pakket Head padelballen, waar de meeste spelers de voorkeur aan geven vanwege hun prestaties en onverslaanbare prijs
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pack 3 blikjes Head CS padelballen4 stuks

Haal de beste ballen om te trainen met ons pakket van 3 Head CS Cans van elk 4 eenheden, waar de meeste spelers de voorkeur aan geven vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met hen kun je genieten van een grote duurzaamheid en een live pot om een dynamisch spel te ontwikkelen.

Op het circuit bieden ze een goed zicht omdat ze geel zijn en het logo van het merk vertonen. Ze zijn ook goed verzegeld in een transparante container en zijn geschikt voor zowel padel als tennis. Om te eindigen, ze worden het meest gebruikt in padelscholen of clubs vanwege hun fantastische prijs.

Pak met 3 flessen van 4 Head CS-units, kenmerken

  • De Pack 3 Head CS-flessen met 4 eenheden wordt gepresenteerd in een transparante container.
  • Trainingsmodel geschikt voor padel of tennis.
  • Door de tripack te kopen krijg je de goedkoopste ballen.
  • Hoogwaardige materialen voor optimale prestaties.
  • Ideaal voor monitoren, scholen of padel clubs.
  • Het behoort tot de Head 2022 balcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op sporters die regelmatig trainen en dat willen doen met duurzame ballen die na verloop van tijd geen eigenschappen verliezen en die ook nog eens goedkoop zijn, aangezien het Head CS-model een onverslaanbare prijs heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de nieuwe verpakking van 3 flessen kunt u geld besparen, aangezien ze goedkoper zijn dan wanneer u ze afzonderlijk zou kopen. Ze houden hun druk ook langer vast, zodat hun prestaties niet teleurstellen.

Lees meer over het merk HEAD PADEL

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij topspelers zoals Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden, aangezien zijn producten door professionals worden gebruikt.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten