Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Core Padel Combi Grey Yellow 2021
  • Paletero Head Core Padel Combi Grey Yellow 2021

Padel Tassen Head Core Padel Combi Grijs Geel

PVP: € 40,00
€ 31,95
-21% Head Padel
Neem alles mee naar je wedstrijden met deze kleine padel racketas van Head Padel, hij keert terug met vernieuwde materialen en design om hem nog spectaculairder te maken

Padel Tassen Head Core Padel Combi Grijs Geel

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en praktische padeltas, raden we de Core Padel Combi Grey Yellow padel racketas aan, een noviteit die beschikbaar is binnen de Head Padel 2022-tassencollectie. Hij is kleiner van formaat, met 2 grote compartimenten en andere kleinere.

Anderzijds is het een lichte rugzak dankzij het gebruik van innovatieve materialen die ook nog eens verstevigd zijn om een betere duurzaamheid te bereiken. Daarnaast kun je de banden verstellen om hem als rugzak op je rug of als handtas te dragen.

Grijze en gele Core Combi-tas, kenmerken

  • De Core Padel Combi Grijs Geel 2022 heeft 2 grote vakken.
  • Kleine gemakkelijk toegankelijke vakken voor smartphone of portemonnee.
  • Kleine palettero, circa 57 x 33 x 28 cm en makkelijk hanteerbaar.
  • Vernieuwde esthetiek in grijs en fluorgeel.
  • Optie om hem als rugzak, handtas of schoudertas te dragen.
  • Nieuw assortiment Head Padel 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor alle soorten spelers die op zoek zijn naar een handzame en stevige tas, met een goede capaciteit maar niet te groot om het huis alleen te verlaten met het essentiële materiaal om te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest complete padelrugzakken is die je kunt vinden voor een goede prijs, zodat je alles wat je nodig hebt moeiteloos kunt meenemen. Bovendien zal iedereen hem opvallen met zijn opvallende grijze en fluorgele dessin.

Lees meer over het merk HEAD

Voel je een ster met Head Padel, een gerenommeerd bedrijf in de sector dat terugkeert met een nieuwe collectie padel rackets die is ontworpen om zich aan te passen aan alle doelgroepen en speelstijlen. Professionele spelers van het niveau van Fernando Belasteguin, Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain of Alejandra Salazar vertegenwoordigen het sportmerk op alle WPT-circuits, een duidelijk bewijs van de kwaliteit van al haar producten.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten