Rugzak Head Tour Backpack cyaanblauw
  • Rugzak Head Tour Backpack cyaanblauw

Rugzak Head Tour Backpack cyaanblauw

PVP: € 80,00
€ 63,95
-21% Head Padel
Head Tour Backpack cyaanblauwe padelrugzak | Vervoer al je padeluitrusting van de ene plaats naar de andere met de nieuwe Tour-rugzak van het merk Head die ruimte heeft om de padel op te bergen

padelrugzak Head Tour Backpack in cyaanblauw

Ontdek alle nieuwigheden van de nieuwe collectie rugzakken en padeltassen van het merk Head, waar je hoogwaardige modellen vindt om mee te nemen naar je trainingen. Een daarvan is de nieuwe Tour-rugzak die ruimte heeft om het racket en al je padel-uitrusting op te bergen.

Het is ook zeer comfortabel om te vervoeren dankzij de handgrepen aan de achterkant die gewatteerd zijn, zodat het geen pijn doet aan je schouders. Het is ook robuust en gemaakt van hoogwaardige materialen om slijtage door gebruik te voorkomen.

Kenmerken

  • De Head Tour Backpack is ontworpen in verschillende tinten blauw.
  • Onafhankelijke zak om de padel racket in op te bergen, zodat deze beter beschermd is.
  • Headvak om kleding, ballen of materialen in op te bergen.
  • Gevoerde handgrepen om hem comfortabel te dragen.
  • Het is zeer resistent om slijtage door gebruik te voorkomen.
  • Hij heeft een inhoud van 25 liter.
  • Nieuwe collectie Head Padel tassen en rugzakken 2023.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die net genoeg meenemen naar training en die op zoek zijn naar een tas die gemakkelijk te vervoeren is, vooral voor jongens die met de fiets of motor reizen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij de perfecte maat heeft om je racket samen met wat accessoires in te vervoeren, is hij ook ontworpen in verschillende blauwtinten zodat je hem samen met je sportkleding kunt dragen.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten