Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Core Backpack Grey Yellow 2021
  • Mochila Head Core Backpack Grey Yellow 2021

Mochila Head Core Rugzak Grijs Geel 2021

PVP: € 30,00
€ 23,95
-21% Head Padel
Mochila de padel Head Core Rugzak Grijs Geel 2021 | De kleinste rugzak van Head, met 2 verschillende compartimenten voor spelers die de benodigdheden bij zich hebben en niet graag naar hun wedstrijden worden geladen

Mochila Head Core Rugzak Gris Amarilla

Voor degenen onder u die niet graag geladen worden, presenteren we de Core Backpack Grey Yellow padelrugzak uit de Head 2021-catalogus. Het is een kleine tas, gemaakt van hoogwaardige materialen en met een versterkte structuur voor betere weerstand en duurzaamheid.

Hoewel het klein is, heb je de ruimte die je nodig hebt voor al je materiaal, omdat het een specifiek vak heeft voor het racket en een groter vak voor kleding of schoenen. Het heeft ook gewatteerde beschermingen, dus het veroorzaakt geen ongemak in de rug.

Grijze en gele Core rugzak, kenmerken

  • De head Core Backpack Grey Yellow 2021 is verkleind.
  • In het achterste compartiment kan je 1 schep opbergen.
  • De gebieden die het meest aan slijtage zijn blootgesteld, zijn verstevigd.
  • Het bevat kleine mesh-zakken aan de zijkanten.
  • Zeer comfortabel omdat het gewatteerde bescherming heeft.
  • Een van de nieuwe Head bags voor padel 2020.

Voor wie is het? Aangewezen voor sporters die een kleine maar praktische rugzak nodig hebben, omdat je met de grijze en gele kern het materiaal dat je nodig hebt naar je wedstrijden of trainingen kunt vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de padelHeadtassen is die spelers het leukst vinden, zowel qua functies als qua ontwerp. Dit seizoen presenteert het een grijs ontwerp met de meest spectaculaire fluorgele details.

Lees meer over het merk HEAD

Presteer op je beste niveau met Head Sport en zijn nieuwe productcatalogus. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in racketsporten en werd een van de favorieten van spelers. Fernando Belasteguín of Sanyo Gutiérrez zijn enkele van de WPT-spelers.

Ontdek de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, racketas en accessoires, je vindt het product dat het beste bij je past en de beste afwerking. Profiteer van onze kortingen in de online winkel om jezelf uit te rusten met Head Padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten