Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360 Alpha Elite 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Elite 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Elite 2021

Head Graphene 360 Alpha Elite 2021

PVP: € 200,00
€ 84,95
-58% Head Padel
Head Graphene 360 Alpha Elite 2021 padel padel racket | Een van de meest uitgebalanceerde Head padel rackets, met een teardrop-formaat, medium balans en een semi-zachte aanraking voor geweldige sensaties bij het slaan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racketkop Alpha Elite zwart en wit

We analyseren al het Head Padel -nieuws voor deze 2021 in onze online winkel. Ontdek het Graphene 360 Alpha Elite padel racket, een high-performance model dat zich aanpast aan elke speelstijl dankzij het traanformaat en medium balans.

Het is de zachtste versie van de Alpha-serie omdat het flexibele materialen heeft. Zo combineert het grafeen in het frame en glasvezel in de gezichten, waardoor het een meer elastische touch krijgt. De kern is gemaakt van schuim, een schuim dat trillingen zeer goed absorbeert en structurele versterkingen bevat voor meer sterkte.

Kop Alpha Elite zwart en wit, kenmerken

  • De Head Graphene 360 Alpha Elite 2021 heeft een oversized mal met medium balans.
  • Door de gebruikte materialen genereert het een snelle aanpassing.
  • Constructie met grafeen in het framegebied voor meer weerstand.
  • Glasvezeloppervlak dat de bespeelbaarheid vergroot.
  • Uitzonderlijke baloutput met het schuimrubber aan de binnenkant.
  • Hartgebied versterkt met slimme brugtechnologie.
  • Brede sweetspot om makkelijke ballen niet te missen.
  • Het behoort tot de Head 2021 padel racketcollectie.

Voor wie is het? De Graphene Alpha Elite is bedoeld voor spelers van gemiddeld hoog niveau die regelmatig spelen en een veelzijdig spel hebben, omdat het racket een perfecte balans biedt tussen kracht en controle en veel comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het gemaakt is van flexibelere materialen, is het geen technisch padel racket en is het heel gemakkelijk om ermee te spelen. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp in zwart-witte details van de meest elegante, je zult het alleen leuk vinden als je het ziet!

Lees meer over het merk HEAD

Het stermerk van de World Padel Tour HEAD PADEL kan bogen op een van de toonaangevende merken in de wereld van padel. Dankzij zijn innovatieve geest, bevat het de beste materialen en technologieën in elke collectie om zich aan te passen aan alle spelers.

Het bewijs hiervan is dat het kan bogen op de belangrijkste spelers op het circuit, zoals Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez. Ontdek de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en accessoires en rust jezelf uit als een nummer 1 in padel.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten