Head Base zwart oranje 2023 padeltas
  • Head Base zwart oranje 2023 padeltas

Head Base zwart oranje 2023 padeltas

PVP: € 50,00
€ 44,95
-11% Head Padel
Small Head Base zwart oranje padeltas | Vervoer al je materialen georganiseerd met de nieuwe collectie padel racketassen van het merk Head waar je de Base in zwart en oranje kunt vinden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Kleine zwarte en oranje Head Base padeltas

Vernieuw je oude padeltas met de nieuwe collectie padel racketassen van het merk Head 2022 waar je een grote verscheidenheid aan modellen en designs kunt vinden. Koop de Base-tas die is ontworpen in zwart en oranje en het perfecte formaat heeft om al je materialen in op te bergen.

Als hij eenmaal is aangebracht, is hij heel gemakkelijk te vervoeren dankzij de handgrepen aan de achterkant die ook gewatteerd zijn, zodat je hem geen pijn kunt doen tijdens het dragen. We vinden ook andere bovenaan zodat je hem als tas in de hand kunt dragen.

Basistas in zwart en oranje, kenmerken

  • De Headbasis heeft afmetingen van ongeveer 57 x 33 x 28.
  • De handgrepen aan de achterkant zijn verstelbaar en gewatteerd voor meer comfort.
  • Groot Headvak om al je materialen in op te bergen.
  • Het is gemaakt van zeer resistente stoffen om slijtage te voorkomen.
  • Zwart design met oranje details.
  • Nieuwe catalogus van Head 2023 padel racketassen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die, wanneer ze naar wedstrijden gaan, een grote hoeveelheid materialen en accessoires bij zich hebben, dus een ruime tas nodig hebben om alles op een ordelijke manier in te vervoeren en die comfortabel te vervoeren is.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het van hoge kwaliteit en weerstand is, zodat je het lang kunt gebruiken. Het is ook ontworpen in zwart met details en afwerkingen in oranje, het zal ongetwijfeld een van je favorieten worden.

Lees meer over het merk HEAD

Voel je een ster met Head Padel, een gerenommeerd bedrijf in de sector dat terugkeert met een nieuwe collectie padelrackets, schoenen, textiel voor heren en dames, evenals accessoires die zijn ontworpen om zich aan te passen aan alle doelgroepen en speelstijlen.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez vertegenwoordigen het sportmerk op alle WPT-tracks, een duidelijk bewijs van de kwaliteit van al zijn producten.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten