Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrip Wilson Comfort Unitario
  • Overgrip Wilson Comfort Unitario

Overgrip Comfort Unitario

€ 3,00
Wilson Padel
Koop 1 Wilson comfort overgrip in wit, nu in enkele eenheden, degene die de voorkeur hebben van padelspelers om de grip van hun padel racket te verbeteren

Overgrip Comfort Unitario

U kent vast allemaal al het brede assortiment accessoires dat Wilson op de markt brengt. Koop de losse comfort overgrips , de perfecte optie als je er maar één nodig hebt en geen emmers of blisterverpakkingen wilt kopen. Zoals altijd bieden ze je de beste grip en de beste zweetabsorptie, zodat je het racket aan je hand kunt aanpassen.

Voor wie is het? We raden het aan voor mannelijke of vrouwelijke spelers met zweethanden, zelfs in winderige seizoenen. Ze zijn ook ontworpen om de dikte van de grip te vergroten en je padel racket beter vast te houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze heel gemakkelijk aan te brengen zijn, met lijm aan beide uiteinden. Bovendien is het materiaal ultraresistent om in goede omstandigheden mee te gaan voor meer games.

Producteigenschappen

  • De unitaire comfortovergrip wordt het meest gebruikt door het publiek.
  • Het is 1 eenheid die los van de emmer wordt verkocht.
  • Los te koop.
  • Resistent materiaal om het tijdens meer games te gebruiken .
  • Kies de kleur die jij het mooist vindt en combineer deze met je racket.
  • Het behoort tot de Wilson padelaccessoires- catalogus.

Lees meer over het merk WILSON

De reputatie van Wilson Sport binnen de sportwereld is bekend. Sinds 1914 heeft het de beste atleten uit verschillende disciplines uitgerust, dus zijn bijdrage aan de padelsector kon niet worden gemist. Ontdek zijn brede catalogus met padel rackets, schoenen en andere accessoires aangepast aan de behoeften van het hele publiek en met een onberispelijke afwerking. Aarzel niet en rust jezelf uit met zijn nieuwe padelcatalogus, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2018
Onze beste producten