Overgrips Bullpadel Sensogrip Microperforados GB1705 Verdes
  • Overgrips Bullpadel Sensogrip Microperforados GB1705 Verdes

Overgrips Bullpadel Sensogrip Microperforados GB1705 Verdes

€ 7,45
Bullpadel
Overgrips voor padel Bullpadel Sensogrip Microperforated GB1705 Green | Verbeter je grip op je racket met deze Bullpadel geperforeerde overgrips, ontworpen in groen en gemaakt van hoogwaardige materialen voor goede prestaties.
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Bullpadel Overgrips met perforaties GB1705 Groen

Voor degenen die op zoek zijn naar de beste grip, hebben we de Sensogrip Microperforated GB1705 groene padel-overgrips uit de Bullpadel 2020-catalogus beschikbaar. Ze zijn 25% dunner ontworpen, dus ze zijn extra fijn en hebben ook perforaties op het oppervlak.

Zo drogen ze snel en voorkomen ze ophoping van zweet op de handen, zelfs bij hoge temperaturen. Bovendien zorgen ze dankzij hun slankere ontwerp voor een fantastische touch en feel. Dit zijn zonder twijfel de bullpadel-overgrips waar spelers de voorkeur aan geven!

Bullpadel 3 geperforeerde en fijne overgrips GB1705 groen, kenmerken

  • 25% dunner ontwerp dan de bullpadel Sensogrip Microperforated GB1705 Green overgrips.
  • Groen, met perforaties op het oppervlak.
  • Ze drogen snel en houden je handen droog.
  • Verkrijgbaar in blisterverpakking van 3 stuks.
  • Ze zorgen voor een uitstekend gevoel, aanraking en hechting.
  • Catalogus met accessoires voor padel Bullpadel 2020.

Voor wie is het? We raden ze aan voor spelers die op zoek zijn naar een dunne, geperforeerde overgrip, omdat het sensogrip-ontwerp 25% dunner is en ook kleine perforaties op het oppervlak bevat.

Waarom zal je het leuk vinden? Ze bieden niet alleen een onverslaanbare touch, maar garanderen ook een droge grip. Ze zijn ontworpen met perforaties op het oppervlak, zodat ze snel drogen en je handen droog houden zodat de padel niet wegglijdt.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en stap over op bullpadel, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2020
Onze beste producten