Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Rosa
  • Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Rosa

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Rosa

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Vibora
Koop deze Vibora padel overgrips, ontworpen in een gladde textuur voor een betere hechting en te koop in verpakkingen van 3 stuks in roze

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Rosa

Zorg voor alle details voordat je het veld op springt met de nieuwe accessoirecatalogus van Vibor-a Padel 2021. Koop je Pro Lisos x3 padel-overgrips in roze, ze bieden een uitzonderlijk gevoel en comfort omdat hoogwaardige materialen zijn gebruikt om de beste sensaties te garanderen.

Anderzijds hebben ze een dubbellaagse constructie, waardoor ze langer hun eigenschappen behouden en hun levensduur wordt verlengd. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te installeren, worden ze verkocht in verpakkingen van 3 stuks en zijn ze glad.

Vibora overgrips Pro Smooth x3 roze, kenmerken

  • De Vibora Pro Lisos x3 Rosa zijn licht, duurzaam en absorberend.
  • Je kunt ze kopen in blisters van 3 stuks.
  • Uitstekende sensaties dankzij de gemiddelde dikte.
  • Grote weerstand, ideaal om intensief gebruik te weerstaan.
  • Gladde afwerking en fuchsia kleur.
  • Nieuwe accessoires voor Vibora Padel 2021.

Voor wie is het? We raden ze aan aan alle spelers met zweethanden die een absorberende overgrip nodig hebben om de handen droog te houden en te voorkomen dat zweet een probleem wordt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er bij de vervaardiging gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen, behouden ze hun eigenschappen langer. Bovendien is het ontwerp roze, maar we hebben ze ook in meer kleuren beschikbaar, kies degene die je het leukst vindt!

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van de beste sensaties op de baan met Vibora Padel, een merk dat steeds meer aanzien geniet bij het publiek. En het is dat hij al vele jaren in padel zit en spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrust.

Vind je beste bondgenoot op het veld dankzij de nieuwe collectie Vibora padel rackets, schoenen, textiel en andere accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen, technologieën en ontwerpen om uitzonderlijke prestaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten