Pack 3 Blikjes Ballen Head Padel Pro S
  • Pack 3 Blikjes Ballen Head Padel Pro S

Pack 3 Blikjes Ballen Head Padel Pro S

PVP: € 21,00
€ 14,95
-29% Head Padel
3 blikken Head Padel Pro S-ballen | Geniet van meer snelheid in het spel met dit pakket Head Padel Pro S-ballen, je krijgt 3 blikken padel-ballen van hoge kwaliteit voor de beste prijs
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 23 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pak met 3 blikken Head Padel Pro S-ballen

We gooiden het huis uit het raam en haalden er een pak van 3 blikken Head Padel Pro S-ballen uit, zodat je geld kunt besparen. De Pro S hebben de voorkeur van professionele spelers vanwege hun duurzaamheid en snelheid, omdat het de snelste Head Padel-ballen zijn.

Hiervoor is de kern versterkt met rubber met een hoge dichtheid en dragen ze meer druk, waardoor een levendigere boot en een dynamischer spel wordt bereikt. Bovendien zijn er hoogwaardige materialen gebruikt voor de productie en om de beste prestaties tijdens de wedstrijd te behalen.

Set van 3 botenkop padel pro S, kenmerken

  • Met het Head Padel Pro S ballenpakket geniet je van een sneller spel.
  • Vernieuwd kernontwerp voor verhoogde duurzaamheid.
  • Duurzame padel-ballen omdat ze hun prestaties langer behouden.
  • Meer druk om een levendiger boot en snelheid te krijgen.
  • Perfecte balans tussen precisie en controle.
  • Nieuw model Head Padel 2020 padelballen.

Voor wie is het? Ontworpen voor hoge concurrentie, vooral spelers die van een snel en dynamisch spel houden, aangezien de Pro S-ballen de snelste zijn van Head. Ze zijn ook perfect om in kustgebieden te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van de beste prestaties op het circuit en een lange levensduur, zodat u ze niet zo vaak hoeft te vervangen. Bovendien krijg je met het aanbod van 3 blikken ballen kwaliteitsballen voor een onverslaanbare prijs.

Lees meer over het merk HEAD

Ontdek de complete Head Padel-collectie met een verscheidenheid aan padel rackets die het meest veeleisende publiek zullen bekoren. Elk seizoen bevat de nieuwste technologische ontwikkelingen en grondstoffen om producten met hoge concurrentie voor alle gebruikers te bereiken.

Bovendien winnen professionele spelers met het kaliber Fernando Belasteguín, Sanyo Gutierrez of Eli Amatriain als onderdeel van hun team en vertegenwoordigen ze het bedrijf op alle banen en winnen ze toernooien met hun officiële producten.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten