Pak 3 Flessen Bullpadel Premium Ballen
  • Pak 3 Flessen Bullpadel Premium Ballen

Pak 3 Flessen Bullpadel Premium Ballen

PVP: € 21,00
€ 14,95
-29% Bullpadel
3 blikken Bullpadel Premium gele ballen | Geniet van een dynamisch en vrolijk spel met dit pakket Bullpadel Premium-ballen, je krijgt 3 blikken ballen voor padel van hoge kwaliteit en duurzaamheid
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pak met 3 blikken Bullpadel Premium-ballen

Bespaar geld door pakketten met ballen te kopen om padel te spelen. Ontdek het pakket met 3 blikken Bullpadel Premium-ballen, een bal die lang meegaat, gemaakt van hoogwaardige materialen om de beste prestaties te leveren, zowel tijdens trainingen als wedstrijden.

Hiervoor is de kern versterkt met rubber met een hoge dichtheid en behouden ze hun druk langer om een levende boot te genereren. Bovendien zijn de boten hermetisch afgesloten, zodat ze altijd in goede staat zijn om te gebruiken.

Set van 3 Bullpadel Premium-boten, kenmerken

  • Met het Bullpadel Premium ballenpakket bespaar je geld.
  • Krijg 3 boten met elk 3 eenheden.
  • Nieuwe kernconstructie voor meer duurzaamheid.
  • Ontwerp in geel en met het logo van het merk.
  • Perfecte balans tussen precisie en controle.
  • Nieuw model Bullpadel 2021 padelballen.

Voor wie is het? Ontworpen voor hoge competitie, vooral spelers die intensief spelen, maar we raden ze ook aan aan atleten die af en toe deelnemen en die op zoek zijn naar een hoogwaardige padel-bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkope bal is om padel te spelen, kun je zowel tijdens wedstrijden als tijdens trainingen van de beste prestaties genieten. Bovendien bespaart u met dit aanbod van ballen geld, aangezien de boot goedkoper is.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en ga naar Bullpadel, je zult niet teleurgesteld worden!

Features Jaar: 2021
Onze beste producten