Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot X-Bass 2023
  • Drop Shot X-Bass 2023
  • Drop Shot X-Bass 2023

Drop Shot X-Bass 2023

PVP: € 340,00
€ 339,95
-1% Drop Shot
Drop Shot X-Bass Padel Racket | Uitstekende prestaties op het veld met dit hoogwaardige Drop Shot-racket, ontworpen in druppelvorm en met een medium balans om op geen enkele manier teleur te stellen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot X-Bass Padel Racket

Win al je tegenstanders met het nieuwe gele X-Bass padelracket, een model dat beschikbaar is in de meest geavanceerde serie van Drop Shot 2023. Het heeft een oversized formaat gecombineerd met een medium balans, dus het is zeer goed gecompenseerd en past zich snel aan elke spelactie zodat je je beste slag kunt slaan.

Aan de andere kant is het zeer resistent omdat het de nieuwste generatie carbon in het frame combineert met Rectangle Carbon 18K-stof op het oppervlak. De kern is van medium density eva pro rubber en dankzij de toegepaste CURV 360 technologie. Ten slotte bevat het ruwheid in de vlakken en een anti-vibratiesysteem voor een veiliger spel.

Drop Shot X-Bass geel, kenmerken

  • Geweldige balans tussen kracht en controle met de nieuwe Drop Shot X-Bass.
  • Eva pro schuim om goed vermogen te bereiken zonder verlies van comfort.
  • Stevige structuur door de samenstelling in carbon en textreme stof in 18k.
  • Verras je rivalen met effecten dankzij de ruwe 3D Face-textuur.
  • Het bevat een anti-vibratiesysteem om armongemakken te voorkomen.
  • Het heeft een beschermer, waarmee we schade door slagen zullen voorkomen.
  • Verbeterde prestaties dankzij de exclusieve Curv 360-technologie van het merk.
  • Nieuwe catalogus van hoogwaardige Drop Shot 2023-rackets.

Voor wie is het? Aangewezen voor de gevorderde speler met een veelzijdige speelstijl, aangezien de nieuwe X-Bass zich snel aanpast aan elke actie, omdat het extra grote formaat met een medium balans hem zeer gebalanceerd maakt.

Waarom zal je het leuk vinden? Het combineert de meest innovatieve materialen en een sensationele afwerking. Hij combineert zwart met contrasterende details en heeft een iriserende look gekregen, dat wil zeggen dat hij van kleur verandert afhankelijk van het licht dat erop valt, zodat hij vanzelf schijnt op de baan.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Drop Shot Padel is al jaren een maatstaf in de sector geworden, aangezien de selectie van producten voor padel van hoge kwaliteit is. Er zijn veel spelers die het merk vertrouwen en ze zijn er al in geslaagd om aanwezig te zijn in meer dan 20 landen naast het uitrusten van professionele atleten.

Ontdek het brede assortiment producten, ontworpen voor hoge concurrentie en voor een spectaculaire prijs. Geniet van de nieuwe collectie rackets, padel racketassen, textiel en accessoires in onze online winkel, je kunt jezelf uitrusten met producten van topkwaliteit om op je beste niveau te presteren.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten