Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Premium 2.0
  • Drop Shot Premium 2.0
  • Drop Shot Premium 2.0

Dropshot Premium 2.0

PVP: € 240,00
€ 191,25
-21% Drop Shot
padel paleis Drop Shot Premium 2.0 | Beheers je slagen met dit geavanceerde Drop Shot-racket, een model met een brede sweet spot dat de beste prestaties biedt voor ervaren technische spelers.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Premium 2.0 2022

Voor de meest ongeduldige hebben we al het nieuws van Drop Shot 2022. Koop het Premium 2.0 padel racket, een Be One-model dat wordt gekenmerkt door zijn controle. Net als zijn voorganger handhaaft het een rond formaat met een goede handbalans, zodat het al je fouten zal vergeven.

Aan de andere kant heeft het de beste materialen op de markt. Er is gebruik gemaakt van T-extrem carbon en medium hardheid pro rubber, waardoor een perfecte balans tussen kracht en comfort ontstaat. Het bevat ook ruwheid en anti-vibratietechnologie om overbelasting aan het einde van je wedstrijden te voorkomen.

Drop Shot Premium turkoois, kenmerken

  • De Drop Shot Premium 2.0 is zeer handzaam door zijn ronde vorm en ingehouden balans.
  • Ongelooflijke aanraking met het eva pro-kernrubber, dat voor meer sensaties zorgt.
  • Gemaakt met carbon en t-extrem materiaal dat hem meer weerstand geeft.
  • Het verrast door meer spin aan de bal te geven met de ruwe afwerking van de vlakken.
  • Het bevat siliconen bumpers in de vuist en andere anti-vibratiesystemen.
  • Beschermer aan de bovenkant.
  • CURV 360-technologie die de prestaties verhoogt.
  • Nieuwste catalogus met geavanceerde Drop Shot 2022-rackets.

Voor wie is het? Voor atleten die intensief trainen in padel, omdat het een geavanceerd racket is dat de beste prestaties levert in de verdediging, omdat je dankzij de brede sweet spot de meest off-center ballen kunt terugslaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij ook op esthetisch vlak niet onopgemerkt blijft, zult u versteld staan van de zwarte afwerking, het turquoise logo en enkele details in goud. Het is zonder twijfel een van de meest complete Drop Shot padel rackets die je kunt vinden!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten