Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0
  • Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0
  • Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0

Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0

PVP: € 210,00
€ 99,95
-53% Drop Shot
Paddestoel Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0 | Plaats de bal waar je je oog op richt met dit Drop Shot controleracket, het biedt een brede sweetspot en een semi-soft touch voor technische spelers
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0 2022

We analyseren volledig alle nieuwigheden van Drop Shot 2022, omdat het modellen bevat die zo technisch zijn als het Explorer Pro Soft 1.0 padel racket in blauw en roze. Het wordt gekenmerkt door zijn ronde formaat met ingehouden balans en zacht eva-rubber voor een zachtere aanraking.

Dankzij het zachte schuim en de antivibratietechnologieën die op de grip zijn toegepast, genereert het nauwelijks trillingen, zodat je zonder ongemak kunt spelen. Het presenteert een 100% koolstofconstructie naast het CURV 360-systeem om de prestaties te verbeteren. Het bevat ook 3D Face-ruwheid en een beschermer op het bovenste gedeelte.

Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0 blauw, kenmerken

  • De Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0 heeft een semi-zachte touch, dankzij het zachte eva-rubber.
  • We definiëren het als een controle padel racket vanwege zijn ronde vorm en ingehouden balans.
  • Brede sweet spot om ongedwongen fouten te verminderen.
  • Carbon constructie met dubbele buis voor meer.
  • Oppervlak met ruwheid, dus het genereert grotere effecten.
  • Anti-vibratietechnologieën toegepast op de vuist, die blessures voorkomen.
  • Geïntegreerde beschermer in het bovenste gedeelte om stoten te voorkomen.
  • Nieuwe collectie Drop Shot padel rackets 2021.

Voor wie is het? Het is ontworpen voor gevorderde of middelgrote spelers, omdat het een zeer beheersbaar padel racket is dat ons zal helpen de bal met precisie in het rivaliserende veld te plaatsen. Bovendien maakt de zachtere aanraking het zeer comfortabel.

Waarom zal je het leuk vinden? PA in één oogopslag zal je aandacht trekken, omdat de afwerking de coolste is. Dit seizoen keert het terug met een combinatie van zichtbaar carbon, een blauw centraal logo en details op de vlakken en het hart in roze.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel heeft een lange geschiedenis achter de rug dankzij inspanning en dagelijks werk als belangrijkste pijlers. Momenteel is het aanwezig in meer dan 20 landen met zijn brede assortiment padelproducten.

Elk seizoen bevat revolutionaire technologieën en nieuwe materialen om het meest veeleisende publiek tevreden te stellen. Juan Martín Díaz, een professionele WPT-speler, vertegenwoordigt het bedrijf op de hellingen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten