Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Okaido
  • Drop Shot Okaido
  • Drop Shot Okaido

Drop Shot Okaido

PVP: € 180,00
€ 144,95
-20% Drop Shot
padel padel racket Drop Shot Okaido | Haal meer uit het aanvallende spel met dit Drop Shot padel racket, een krachtig model gecombineerd met zacht rubber om de sensaties te verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Okaido blanca y rosa

De beste collecties komen aan in onze winkel, waar u kunt genieten van producten van de hoogste kwaliteit. Koop het witte Okaido padel racket met roze logo, een van de Drop Shot Padel 2022 noviteiten en dat zal je rivalen doen beven door zijn diamanten formaat en balans aan de top.

Het valt op door zijn kracht, maar offert geen controle op dankzij het zachte rubber, het ruwe oppervlak en een breed slagoppervlak. Voor de constructie is gebruik gemaakt van een dubbele koolstofbuis, 3k-stof op het oppervlak en praktisch onverwoestbare structurele versterkingen!

Drop Shot Okaido wit en roze, analyse

  • Met de Dropshot Okaido geniet je van een hit dankzij het anti-vibratiesysteem van de vuist.
  • Framegebied met dubbele buisvormige koolstof en geïntegreerde beschermer.
  • Hoge weerstand dankzij het gebruik van 3k-stof op het oppervlak.
  • Uniek gevoel dankzij het zachte EVA-rubber dat in de kern is gebruikt.
  • Ontworpen in een diamantvorm en hoge balans, met de sweet spot bovenaan.
  • Afwerking van de vlakken met ruwheid om de effecten te verbeteren.
  • padel racket van kracht en semi-zachte aanraking.
  • Nieuws voor dit seizoen van Drop Shot Padel 2022.

Voor wie is het? Perfect voor jongens met een gevorderd of gemiddeld niveau die meer in hun slagen willen persen, aangezien de nieuwe Okaido een krachtig padel racket is dat je meer zal helpen in het offensieve aspect.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het krachtig is, biedt het dankzij de gebruikte materialen een geweldig gevoel van comfort aan de speler. Het keert ook terug met een wit ontwerp, een roze logo en enkele groene details om je te laten stralen op de baan.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Maak je klaar met een van onze favoriete merken: DropShot Sport. Het Spaanse merk is al jaren toonaangevend op de padelmarkt en brengt een gevarieerde catalogus met producten uit die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler.

Dit seizoen brengt een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en tassen uit, allemaal hoogwaardige producten en voor de beste prijs. Professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso zijn loyaal aan het bedrijf.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten