Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Cristal 3.0
  • Drop Shot Cristal 3.0
  • Drop Shot Cristal 3.0

Dropshot Cristal 3.0

PVP: € 170,00
€ 144,95
-15% Drop Shot
padel racket Drop Shot Cristal 3.0 | Koop dit Drop Shot padel racket voor de beste prijs, het biedt extra kracht vanwege het formaat en de balans, maar zonder het comfort van de speler te verwaarlozen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Cristal 3.0 Roze

We hebben nu al het nieuws over Drop Shot 2022 beschikbaar, met modellen voor alle doelgroepen. Koop het Cristal 3.0 padel racket, een model dat de beste technologieën van het bedrijf combineert met een carbonconstructie en 3k-stofvlakken.

Dankzij zijn diamantvorm en hoge balans, zal hij je ten volle laten genieten van het aanvallende spel. Het bevat ook een beetje ruwheid om de bal meer spin te geven. Het heeft ook eva soft voor een voortreffelijke aanraking en een anti-vibratiesysteem voor een zachtere slag.

Drop Shot Cristal 3.0 roze, kenmerken

  • Ruw oppervlak van de Drop Shot Cristal 3.0 dat de effecten verbetert.
  • Onverslaanbare sensaties met de zachte eva-rubberen kern.
  • Powerracket dankzij de diamantvorm en hogere balans.
  • Fantastische duurzaamheid en weerstand met carbon constructie en 3k stof.
  • Het genereert nauwelijks trillingen met het kurk- en siliconenkanaalsysteem.
  • Je zult genieten van een stabiele hit met de dubbele buisvormige constructie en verstevigingen.
  • Het genereert nauwelijks trillingen dankzij de technologieën die op de grip zijn toegepast.
  • Verkrijgbaar in de Drop Shot Padel 2022 racketcatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor de speler op hoog of gemiddeld niveau die op zoek is naar een veelzijdig racket waarmee hij de beste prestaties kan leveren, zowel in aanval als verdediging, evenals vooruitgang en verbetering.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is een kwaliteitsracket dat de beste technologieën en materialen van het bedrijf samenbrengt en dat je voor de beste prijs kunt krijgen. Bovendien zal iedereen naar je kijken met zijn nieuwe ontwerp op een zwarte achtergrond, witte omtrek en roze logo.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Lucas Campagnolo, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten