Drop Shot Harbour 1.0 2024
  • Drop Shot Harbour 1.0 2024
  • Drop Shot Harbour 1.0 2024

Drop Shot Harbour 1.0 2024

PVP: € 190,00
€ 171,95
-10% Drop Shot
Drop Shot Harbour 1.0 DP304008 | Revolutioneer je spel met de Drop Shot Harbour 1.0 2024. Controle met een extra dosis kracht in een spectaculair design. Breng nu je beste spel op de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Harbour 1.0 Padel racket

Revolutioneer je spel met de Drop Shot Harbour 1.0 2024 padelracket uit de Ambition Pro serie. De innovatieve samenstelling van 3.000 koolstofvezels en de toevoeging van Eva Soft rubber maken dit model een wonder van kracht en snelheid, ideaal voor langzamere slagen maar met een verbazingwekkende impact. Dit racket verbetert niet alleen je spel, maar herdefinieert ook wat je van je uitrusting op de baan verwacht.

Het Harbour 1.0 model van Drop Shot is het resultaat van een zorgvuldig innovatie- en ontwerpproces, met de integratie van geavanceerde technologieën zoals het Smart Holes System en de 3D Face technologie om het effect op de bal te maximaliseren en vibraties te verminderen. Deze geavanceerde functies zorgen voor een spel van hoge kwaliteit, waardoor je je passie voor padel naar een hoger niveau kunt tillen.

Kenmerken padelracket Drop Shot Harbour 1.0 2024

  • Gefabriceerd met 3.000 koolstofvezels voor extra weerstand.
  • Eva Soft rubber, biedt grote elasticiteit en bevordert de kracht en snelheid van de bal.
  • De nieuwe gatenverdeling van het Smart Holes System verbetert de prestaties en vermindert vibraties.
  • 3D Face technologie, voor een groter effect op de bal bij kritieke slagen.
  • Twin Tubular System technologie in het koolstofvezel frame voor een grotere duurzaamheid.
  • Onderdeel van de Drop Shot 2024 padelracket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Drop Shot Harbour 1.0 2024, met zijn traanvorm en verhoogde sweet spot, is perfect voor gemiddelde spelers die meer kracht aan hun spel willen toevoegen zonder de controle te verliezen. Het veelzijdige ontwerp maakt het de ideale bondgenoot voor degenen die de baan willen domineren met nauwkeurige en krachtige slagen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de Drop Shot Harbour 1.0 2024 vanwege zijn moderne en tijdloze ontwerp, met blauwe en paarse kleuren die de essentie van innovatie vangen. Het discrete mintgroene frame voegt een vleugje karakter en persoonlijkheid toe, waardoor je er niet alleen goed uitziet op de baan, maar ook geweldig speelt.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Drop Shot heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel, dankzij zijn voortdurende inzet voor innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft het de weg geleid in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en eersteklas materialen, ervoor zorgend dat elk racket voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers.

De toewijding van Drop Shot aan uitmuntendheid en prestatie heeft geresulteerd in een productlijn die niet alleen voldoet, maar ook de traditionele spelgrenzen overschrijdt. Door te kiezen voor Drop Shot, kies je voor een merk dat zich inzet voor continue verbetering van zijn vakmanschap, waardoor je de beste ervaring krijgt bij elk spel.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent, Stroom Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten