Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Hack Control + Paletero Hack 2020
  • Pack Hack Control + Paletero Hack 2020

Pack Hack Controle + Padel Tassen Hack 2020

PVP: € 360,00
€ 284,95
-21% Bullpadel
Koop het Hack-controlepadelpakket uit de geavanceerde serie van Bullpadel, bestaande uit het racket van Fede Chingotto en een van de meest complete palleteros

Pack Hack Controle + Padel Tassen Hack 2020

Als je jezelf wilt uitrusten met de beste producten op de markt, bieden we je het pack voor jongens aan bestaande uit het Hack Control 02 padel racket , bestaande uit een racket uit de BullPadel advanced-serie en een bijpassende padel racketas. Je hebt een technisch model in handen, dat dit seizoen een nieuw frame en zenuwsysteem heeft om meer stabiliteit te garanderen en het gevoel van controle bij elke opname te vergroten. Daarnaast heb je ook nog een fantastische adidas tas waar je al je materiaal in kwijt kunt.

Technische eigenschappen

  • Exacte precisie van de CRT-hack dankzij de lage balans en ronde vorm.
  • Aan de binnenkant is multi-eva rubber gebruikt voor uitzonderlijke punch en speelbaarheid.
  • Gemaakt van 100% nieuwste generatie carbon.
  • Het maakt het mogelijk om de balans te wijzigen met het aangepaste wight-systeem in frame en kap.
  • Capaciteit voor meerdere rackets met de adidas barricade padel racketas.
  • Houdt je schoenen gescheiden in een geventileerd compartiment.
  • Optie om hem als rugzak op de rug te dragen.
  • Ze behoren tot het geavanceerde assortiment van Bullpadel 2020 padel rackets .

Voor wie is het? Voor ervaren spelers, die geen training missen en op zoek zijn naar een controle en comfortabel padel racket om ongemak te voorkomen, evenals een zeer complete padeltas om niets thuis te laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat beide producten zijn opgenomen in de pro line-serie van het bedrijf, vervaardigd met de beste materialen en afwerkingen. Zonder twijfel een zeer compleet padelpakket waarmee je gaat genieten van de beste sensaties en een fantastisch design.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPaddel, een van de meest modieuze bedrijven onder de spelers. Zijn dagelijkse werk heeft hem in staat gesteld een complete collectie te creëren met producten variërend van padel rackets, padelschoenen , kits tot paletteeros. Ontdek zijn nieuwe collectie, we zijn ervan overtuigd dat je je beste gamepartner zult vinden. Daarnaast heeft het Argentijnse bedrijf de steun van top tien spelers als Paquito Navarro, Maxi Sánchez en Victoria Iglesias.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten