Tripack Bullpadel Raider CTR
  • Tripack Bullpadel Raider CTR

Tripack Bullpadel Raider CTR

PVP: € 300,00
€ 149,95
-51% Bullpadel
Tripack Bullpadel Raider CTR Zwart en Oranje | Een van de beste Bullpadel-controlepadel rackets van gemiddeld niveau, nu in tripack, zodat je het voor de beste prijs kunt krijgen en een expert kunt worden

Pakket met 3 eenheden Bullpadel Raider Control

Mis de Bullpadel Raider CTR zwarte en oranje padeltripack niet, een combinatie van kwaliteitsproducten die u voor de beste prijs kunt krijgen. Met de nieuwe Raider heb je geweldige controle over de bal, omdat deze is ontworpen met een rond formaat en een balans die dicht bij de hand ligt.

Dankzij de gebruikte materialen biedt het een grote weerstand en elasticiteit, omdat het koolstof in het frame combineert met glasvezel in de slagvlakken, wat het een geweldige speelbaarheid geeft. Het bevat ook zacht eva-rubber aan de binnenkant, waardoor het zeer comfortabel aanvoelt.

Pack 3 Bullpadel Raider CTR-eenheden, functies

  • Tripack bestaande uit de Bullpadel Raider CTR, een controle padel racket voor halfgevorderde spelers.
  • Constructie die koolstof en glasvezel combineert.
  • Ongelooflijke aanraking met het eva-rubber dat erin wordt gebruikt.
  • Rond formaat met balans dicht bij de hand die de sweet spot verbreedt.
  • Elastische aanraking, dus het is gemakkelijker om ermee te spelen.
  • Een van de nieuwe padel rackets van Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een controleracket dat gemakkelijk te hanteren is en waarmee ze effectief kunnen reageren op off-center ballen, aangezien de Raider Control een breed slagoppervlak heeft waardoor we geen gemakkelijke slagen missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je je uitrusting kunt vernieuwen met kwaliteitsproducten voor de beste prijs, want met het Bullapdel tripack bieden we je 3 kwaliteitspadel rackets en andere accessoires die je zullen laten stralen met je eigen licht.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe Bullpadel-collectie, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelpadel rackets, kleding, schoenen en palettero's waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Professionele WPT-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea zijn loyaal aan het merk. Aarzel niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man
Onze beste producten