Tripack NB Orca 4.0 LTD
  • Tripack NB Orca 4.0 LTD

Tripack NB Orca 4.0 LTD

PVP: € 483,00
€ 164,95
-66% NB
Tripack Enebe Orca 4.0 Limited Edition | Perfecte balans tussen kracht en controle met de limited edition NB Orca, nu in een pakket van 3 eenheden om te genieten van de kwaliteit tegen de beste prijs

Pak met 3 stuks NB Orca 4.0 LTD

Koop ons supertripack om padel NB Orca 4.0 LTD te spelen uit de Enebe Padel 2022-catalogus. We stellen 3 middelzware, veelzijdige padel rackets tot je beschikking met een limited edition-ontwerp in zwart met witte details die je voor de beste prijs kunt krijgen.

Met de Orca geniet je van een geweldige balans tussen kracht en controle door zijn druppelvorm en medium balans. In het frame is carbon gebruikt en in de gezichten glasvezel, wat een meer elastische touch geeft. Het bevat ook EVA-rubber aan de binnenkant voor meer zoetheid bij aanraking.

Enebe Orca 4.0 limited edition pack 3 eenheden, kenmerken

  • Tripack met de NB Orca 4.0 LTD, een veelzijdig padel racket voor gemiddeld niveau.
  • Het gaat langer mee in goede staat dankzij de koolstof die de structuur versterkt.
  • Neem het op tegen je wedstrijden zonder ongemak met de eva-schuimkern.
  • Het stelt je in staat om vooruitgang te boeken en een expert te worden.
  • Traanvorm met gecentreerde balans voor de beste balans.
  • Zeer beheersbaar om je beste foto's op de baan te kunnen maken.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Enebe 2022 racketcatalogus

Voor wie is het? Gericht op jongens die regelmatig trainen en die graag in gelijke mate controle en kracht hebben, is de limited edition Orca een zeer goed uitgebalanceerd racket dat je zowel zal helpen bij het aanvallend spelen als bij het verdedigen van het punt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het ons sterrenpakket is, ideaal om kwaliteitsproducten tegen de beste prijs te krijgen, want met het tripack bespaart u geld. Daarnaast presenteert de Orca een zeer verfijnd ontwerp in zwart, met een wit logo en details.

Ontdek meer over het merk ENEBE PADEL

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten