RS Padel Cobra Edition zwart wit 2023
  • RS Padel Cobra Edition zwart wit 2023
  • RS Padel Cobra Edition zwart wit 2023

RS Padel Cobra Edition zwart wit 2023

PVP: € 129,00
€ 54,95
-58% RS Padel
RS Padel Cobra Edition zwart wit RSPADCOBNEG padel racket | Ontdek de RS Padel Cobra Edition zwart wit 2023: stijlvol design en maximale controle op de padelbaan. Verbeter je spel en onderscheid jezelf met stijl!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

RS Padel Cobra Edition zwart wit padel racket

Introductie van de RS Padel Cobra Edition zwart wit 2023, een combinatie van ongeëvenaard design en prestaties die je zal helpen elk spel te domineren. Met een laag evenwicht en een groot sweetspot, belooft dit model van het Zweedse merk een feilloze controle en uitzonderlijke wendbaarheid, waardoor je voorbereid bent op elke uitdaging op de padelbaan.

Met zijn minimalistische en elegante design is de RS Padel Cobra Edition een getuigenis van het engagement van het merk RS voor kwaliteit en stijl. Of je nu begint met padel of je spel wilt verbeteren, deze padel racket is de perfecte keuze.

Kenmerken padel racket RS Padel Cobra Edition zwart wit 2023

  • Gemaakt met een 100% carbon frame voor maximale sterkte.
  • Reduceert trillingen dankzij zijn stijve en stabiele structuur.
  • Vlakken gemaakt van glasvezel voor meer elasticiteit en baluitgang.
  • Laag evenwicht en groot sweetspot voor uitzonderlijke controle.
  • Behoort tot de RS 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit model is ontworpen voor beginnende en intermediate spelers die niet alleen stijl zoeken, maar ook effectiviteit op de padelbaan. De RS Padel Cobra Edition biedt de precisie en controle die je nodig hebt om vertrouwen te hebben in elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de RS Padel Cobra Edition vanwege zijn grote sweetspot die je fouten minimaliseert, zijn verfijnde zwarte ontwerp en zijn evenwicht dat snelle en precieze bewegingen mogelijk maakt. Een perfecte partner voor je wedstrijden!

Ontdek meer over het merk RS

RS is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds het begin is RS synoniem geweest voor uitmuntendheid en heeft het padelspelers hoogwaardige tools geboden die hun spel verbeteren.

Door de jaren heen is het merk geëvolueerd, maar hun passie voor de sport en hun toewijding om eersteklas producten te leveren, is constant gebleven. De RS Padel Cobra Edition is slechts een voorbeeld van hun expertise en vaardigheid in het ontwerpen en produceren van uitzonderlijke padel rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten