Adidas Drive 3.3 Blue 2024
  • Adidas Drive 3.3 Blue 2024
  • Adidas Drive 3.3 Blue 2024

Adidas Drive 3.3 Blue 2024

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Adidas Padel
Adidas Drive 3.3 Blue ADRK5CA0U0012F | Ontdek de Drive 3.3 Blue van Adidas, perfect om te beginnen met padel. Topkwaliteit en controle bij elke slag. Voel de kwaliteit en maak het verschil op het padelveld!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel racket Adidas Drive 3.3 Blue

Ben je nieuw in de wereld van padel en zoek je een padel racket dat perfect past bij je eerste slagen? Het Drive 3.3 Blue racket van Adidas is jouw ideale partner om te starten op het veld met hoogwaardige uitrusting en uitstekende prestaties. Het ronde ontwerp, met een zoetpunt in het midden, biedt optimale controle en laat je met elk spel verbeteren.

Het wereldbekende merk Adidas, bekend om zijn innovatie en kwaliteit, presenteert dit model speciaal gericht op degenen die hun eerste stappen in padel zetten en vanaf het begin een hoogwaardig gereedschap willen.

Kenmerken Drive 3.3 Blue padel racket

  • Breed oppervlak dat het slaan vergemakkelijkt, ideaal voor beginners.
  • Frame van glasvezel rondom het racket, wat zorgt voor weerstand tegen elke slag.
  • Lage dichtheid EVA-rubber voor een perfecte baluitvoer en maximaal comfort.
  • Rond ontwerp dat het zoetpunt in het midden plaatst, wat de slagcontrole vergemakkelijkt.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is gemaakt voor spelers die hun eerste stappen in de padelwereld zetten. Als je de magie van deze sport ontdekt en net begint, is de Drive 3.3 Blue van Adidas de perfecte keuze voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat je niet alleen een padel racket kiest, maar ook de garantie en kwaliteit die Adidas biedt in elk van zijn producten. Het is een model ontworpen voor de beginnende speler, die je begeleidt bij elke vooruitgang die je maakt op het padelveld.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, een merk met geschiedenis en wereldwijde erkenning, staat al lang bekend om het leveren van topprestatieproducten in de sportwereld. Vanaf het begin in de voetbalwereld tot de uitbreiding naar verschillende disciplines, Adidas heeft altijd voorop gestaan op het gebied van innovatie en technologie.

Op het gebied van padel heeft Adidas zijn toewijding en passie getoond door kwaliteitsrackets aan te bieden, waardoor het een referentie is geworden voor spelers van alle niveaus. Met elke collectie streven ze ernaar het spel te revolutioneren door de beste tools voor elke speler aan te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten