Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack 6 Babolat Padel+ 3x3 Stucks
  • Pack 6 Babolat Padel+ 3x3 Stucks

Pack 6 Babolat Padel+ 3x3 Stucks

PVP: € 21,00
€ 12,95
-39% Babolat
3 blikjes Babolat Padel + | Geef meer intensiteit aan je spel met dit pakket van 3 blikken Babolat-ballen, ideaal voor training of competitie omdat ze een geweldige kwaliteit en duurzaamheid bieden.

Pack 3 blikjes Babolat Padel+ Gele padelballen

Kies uit een grote verscheidenheid aan ballen, zodat u kunt genieten van de beste sensaties op het veld. We hebben het nieuwe pakket van 3 blikken Babolat Padel + ballen voorbereid, een van de favorieten van de meerderheid van het publiek omdat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is.

Hiervoor zijn hoogwaardige materialen gebruikt om de beste prestaties en fantastische duurzaamheid te bereiken. Zo is de kern versterkt met rubber met een hoge dichtheid, waardoor het snel geen druk verliest en slijtage effectief wordt tegengegaan. Bovendien zijn de boten goed afgesloten, zodat ze geen eigendommen verliezen, zelfs als u ze niet gebruikt.

Pak van 3 Babolat Padel + boten, kenmerken

  • Geel design voor een betere zichtbaarheid van de Babolat Padel+ in een verpakking van 3 stuks.
  • Nieuwe constructie die de duurzaamheid verhoogt.
  • Op de juiste manier in het blik bewaard om geen drukverlies te hebben.
  • U zult genieten van een uniforme en trillingsvrije vlucht.
  • Een van de favorieten vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Nieuw model Babolat Padel 2022 padelballen.

Voor wie is het? Ontworpen voor hoge concurrentie en ook voor training, omdat ze een uniforme vlucht en een zeer levendige bounce bieden, zodat u kunt genieten van de beste prestaties in elk van uw competities.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat dit pakket Babolat-ballen je zal helpen geld te besparen, omdat ze goedkoper zijn dan wanneer je ze afzonderlijk zou kopen en ze zullen je verrassen met hun duurzaamheid. Omdat ze geel zijn, zien ze er in elke situatie goed uit.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten