Pelotas Dunlop Pro Padel
  • Pelotas Dunlop Pro Padel

Padelballen Dunlop Pro 3 Stuks

PVP: € 7,50
€ 5,99
-21% Dunlop Padel
Dunlop Pro Padel padelballen | Concurreer op je beste niveau met de Dunlop Pro Padel-ballenpot, een hoge wedstrijdbal die zijn prestaties gedurende de hele wedstrijd behoudt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padelballen Dunlop Pro

Geniet van de beste sensaties bij het slaan met de Pro Padel-ballen uit de Dunlop-catalogus. Het merk heeft een bal ontworpen om padel op het hoogste niveau te spelen, gemaakt van hoogwaardige materialen voor een betere duurzaamheid.

Het bevat dus een nieuw, resistenter vilt dat het een grotere duurzaamheid geeft. De blikken zijn verzegeld om de perfecte druk te behouden en bieden een goede zichtbaarheid zowel op binnen- als buitenbanen, aangezien ze geel van kleur zijn en het merklogo dragen.

Boat Pro Padelballen, kenmerken

  • Fles van 3 stuks Dunlop Pro Padelballen.
  • Geel design voor een beter zicht op de baan.
  • Hoge wedstrijdballen die hun eigenschappen langer behouden.
  • Bal goedgekeurd door de International Padel Federation (FIP).
  • Levendiger en sneller dan de Dunlop Padelbal.
  • Het behoort tot de Dunlop padelbalcatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening zult u ze kunnen gebruiken om deel te nemen aan uw meest intense wedstrijden, aangezien het Dunlop Pro Team een hoogwaardige bal is, zodat hij zijn eigenschappen langer behoudt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u uw wedstrijden kunt spelen met een hoge wedstrijdbal en een fantastische duurzaamheid, hoeft u deze niet meer midden in de wedstrijd te verwisselen! Bovendien geniet je van een soepele vlucht, sneller stuiteren en dynamische gameplay.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten