Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Babolat PRO TOUR X3
  • Overgrips Babolat PRO TOUR X3

Overgrips Babolat PRO TOUR X3 Blancos

PVP: € 7,50
€ 6,95
-8% Babolat
Ontdek de nieuwe Baboolat Comfort overgrips, pro Tour model, degene met de meeste grip en het meeste comfort

Overgrip Babolat Comfort Pro Tour

Kies de beste padelaccessoires en maak een einde aan problemen met slechte grip met de PRO TOUR X3 White padel-overgrips, uit de accessoirecatalogus van Babolat 2020. Het bedrijf heeft een nieuwe formule en hoogwaardige materialen gebruikt om de speler een goede grip en aanraking te garanderen.

Ze hebben lijm voor eenvoudige plaatsing en zullen u verrassen met hun lange levensduur. Ze gaan lang mee, dus ze blijven in goede staat voor meer games, en bieden een geweldig gevoel en absorptievermogen. Ze hebben ook een glad en wit ontwerp.

Babolat 3 overgrips pro tour wit, kenmerken

  • De Babolat PRO TOUR X3 White overgrip wordt verkocht in verpakkingen van 3 stuks.
  • De meest duurzame, gebruikt door professionele spelers.
  • Vermindert trillingen en genereert meer comfort bij het slaan.
  • Fijn design, met een dikte van 0,60 millimeter en een gewicht van 6 gram.
  • Comfortabeler slaan en zonder trillingen.
  • Accessoires om padel Babolat 2020 te spelen.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die de grip van hun padelracket willen verbeteren, omdat ze een goede grip, comfort en betere tractie van onze hand op het racket bieden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze het meest resistent zijn, behouden ze dankzij hun samenstelling van materialen hun prestaties voor meer games, zodat je ze niet zo vaak hoeft te veranderen en je op volle capaciteit kunt spelen.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

of

Onze beste producten