Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Match Light 3.2 2023
  • Adidas Match Light 3.2 2023
  • Adidas Match Light 3.2 2023

Adidas Match Light 3.2 2023

PVP: € 70,00
€ 49,95
-29% Adidas Padel
Adidas Match Light 3.2 padel racket | Geniet van je eerste wedstrijden met dit Adidas initiatieracket, een zeer goed uitgebalanceerd model voor dames, met een zachte touch en echt licht van gewicht.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Adidas Match Light 3.2 2023

Begin met de juiste voet in padel dankzij de nieuwe catalogus met producten van Adidas 2023. Daar vind je het nieuwe roze Match Light 3.2 padel racket, een model voor dames dat zeer goed wordt gecompenseerd. Om dit te doen, is het ontworpen in druppelvorm en met een uitgebalanceerde balans, zodat het zich snel aanpast aan elke wedstrijdsituatie.

Omdat het een model voor meisjes is, heeft het een lager gewicht, dus het is zeer handelbaar. Het is ook gemaakt met flexibele materialen zoals glasvezel voor de structuur en Eva soft performance rubber, zodat je kunt genieten van een zeer comfortabele touch. Ten slotte is de omtrek versterkt met het structuurverstevigingssysteem.

Adidas Match Light 3.2 roze, kenmerken

  • Perfecte balans tussen kracht en controle met de Adidas Match Light 3.2.
  • Grote beheersbaarheid voor zijn gewicht tussen 350 - 360 gram.
  • Stabiel slaan dankzij structurele versterkingen.
  • Veelzijdig racket om je stijl te definiëren dankzij het oversized formaat en de gecentreerde balans.
  • Zacht aanvoelend dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Constructie met glasvezel, een materiaal dat aanpassing bevordert.
  • Eerste serie mesjes voor dames Adidas 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor meisjes die lange tijd niet hebben gespeeld en een veelzijdig kwaliteitsracket nodig hebben, aangezien de Match voor meisjes is gemaakt met de beste Adidas-materialen en de prestaties op de baan niet teleurstellen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de lichtere constructie is het helemaal niet zwaar om ermee te spelen. Ook dit seizoen keert het terug met een nieuw ontwerp in roze, zwart en wit logo. Een combinatie waarvan we zeker weten dat je ze geweldig zult vinden.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten