Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pantalon Adidas Core18 TR Negro
  • Pantalon Adidas Core18 TR Negro

Pantalon Adidas Core18 TR Zwart

PVP: € 20,00
€ 14,95
-26% Adidas Padel
Adidas zwarte padelpantalon | Koop kleding die is ontworpen met atleten in gedachten, zoals de Adidas Core18-broek in het zwart, een kledingstuk met ongelooflijke prestaties en kwaliteit
Selecteer grootte
  • M Niet beschikbaar
Selecteer grootte
Selecteer grootte
  • M Niet beschikbaar

Technische Pantalon Adidas Core18 TR Zwart

Wissel je oude kleding in voor een nieuwe uit de Adidas textielcollectie. Koop de Core18 padelbroek in het zwart, een kledingstuk dat is ontworpen om atleten de beste kwaliteit te geven terwijl ze elke vorm van sport beoefenen, zoals padel of wanneer ze naar de sportschool gaan.

Met betrekking tot de productie is Climalite-technologie gebruikt, die helpt om zweet snel van de huid te drogen, zodat het zich niet ophoopt en vocht creëert. Voor de stoffen is gerecycled polyester gebruikt, wat een geweldige kwaliteit biedt tegen gebruik zonder zijn ongelooflijke eigenschappen te verliezen.

Adidas Core18 zwarte broek, kenmerken

  • De Adidas Core18 TR Zwart heeft twee zakken aan de zijkanten voor ballen.
  • Climalite technologie zodat zweet zich niet ophoopt in de stof.
  • Binnenslip voor meer comfort onderweg.
  • Gemaakt met 100% gerecycled polyester voor kwaliteit.
  • Verstelbare trekkoorden om hem in de taille op te bergen.
  • Adidas herenkleding catalogus.

Voor wie is het? Het is een zeer goede optie voor atleten die willen spelen met kleding die exclusief voor hen is ontworpen en die zeer goed comfort en kwaliteit biedt. Daarnaast helpt het ook bij het transpireren zodat vervelend zweet niet wordt opgelost.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de ongelooflijke kwaliteit, maar ook vanwege het zwarte ontwerp met twee witte lijnen en het witte logo, een combinatie die je met elk shirt en elke schoen kunt dragen.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, padeltassen en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Speler: Man
Onze beste producten