Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Drive Light 3.1 2022
  • Adidas Drive Light 3.1 2022
  • Adidas Drive Light 3.1 2022

Adidas Drive Light 3.1 2022

€ 70,00
Adidas Padel
Adidas Drive Light 3.1 2022 padel padel | Fantastisch initiatie padel racket voor dames, een Adidas-model dat opvalt door zijn controle, aanraking en lichtheid zodat je ten volle kunt genieten van elke actie
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Adidas Drive 3.1 Coral

Maak het verschil in elke wedstrijd met de nieuwe collectie Adidas damesrackets 2022. Ontdek een van de nieuwigheden voor beginners: het Drive Light 3.1 padel racket. Hij valt op door zijn hanteerbaarheid, aangezien het gewicht vrij licht is en dankzij het ronde formaat en de lage balans uitstekende controle biedt.

Wat de materialen betreft, is in de hele structuur glasvezel gebruikt met versterkingen in de meest blootgestelde gebieden om torsie te voorkomen en de stabiliteit te vergroten. Het bevat ook zacht EVA-rubber in de kern, een zacht schuim dat een zeer comfortabele aanraking genereert en trillingen elimineert.

Adidas Drive light 3.1 koraal, kenmerken

  • De Adidas Drive Light 3.1 is een licht padel racket, ideaal voor beginnende dames.
  • Structureel wapeningssysteem dat zorgt voor meer sterkte.
  • EVA zacht prestatierubber aan de binnenkant om trillingen te verminderen.
  • Uitstekende bespeelbaarheid met het glasvezel dat in de structuur wordt gebruikt.
  • Brede sweetspot door zijn ronde formaat en lage balans.
  • padel van controle en snelle aanpassing die al onze fouten zal vergeven.
  • De weerstand van het oppervlak is verhoogd met de slimme gatenverdeling.
  • Een van de Adidas 2022 initiatie padel rackets voor dames.

Voor wie is het? We kunnen het aanraden aan meisjes die op het punt staan te beginnen met spelen en op zoek zijn naar een controleracket met weinig gewicht om de bal gemakkelijk terug te kunnen slaan en hun techniek spel na wedstrijd te perfectioneren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het nauwelijks ongemak veroorzaakt, omdat de aanraking halfzacht is en het een vrij laag gewicht heeft, zodat je urenlang kunt spelen. Het keert ook terug met een heel cool koraalkleurig ontwerp, je zult er dol op zijn als je het ziet!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten