Adidas Metalbone 2024 Pickleball racket
  • Adidas Metalbone 2024 Pickleball racket
  • Adidas Metalbone 2024 Pickleball racket

Adidas Metalbone 2024 Pickleball racket

PVP: € 260,00
€ 259,95
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone PB1AA0U16 | Ontketen je potentieel op de baan met het Padelracket Adidas Metalbone 2024. Innovatief ontwerp voor ongeëvenaarde kracht en geavanceerde aanpassingsmogelijkheden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 20 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Metalbone Pickleball racket

We presenteren de pickleball racket Adidas Metalbone 2024, het toppunt van kracht voor de veeleisende speler. Dit racket stelt een nieuwe standaard in de sport, door geavanceerde materialen en revolutionaire technologieën te combineren om een ongeëvenaarde stijfheid en slagkracht te bieden. Meer dan alleen een racket, het is jouw sleutel tot het domineren van het offensieve spel zoals nooit tevoren.

Het ontwerp van de Metalbone omvat het innovatieve Gewichts- en Balanssysteem, waarmee spelers het gewicht en de balans van het racket kunnen aanpassen met behulp van verwijderbare schroeven. Met vier schroeven en zes mogelijke configuraties is de aanpasbaarheid binnen handbereik, waardoor een gepersonaliseerde manipulatie mogelijk is of het maximale vermogen kan worden benut. Samen met de Structurele Versterking, de Extra Power Grip en de Comfort Grip, garandeert dit racket een superieure spelervaring.

Kenmerken van de Adidas Metalbone 2024 Pickleball racket

  • 25% dunner dan standaard overgrips, wat een superieur speelgevoel biedt zonder de dikte van het handvat te vergroten.
  • Constructie met C18 carbonvezel en PMI-schuim, waarbij lichtheid en optimale weerstand worden gecombineerd voor krachtige slagen.
  • Het Weight & Balance System voor aanpassing van het gewicht en de balans volgens de voorkeur van de speler.
  • De Spin Blade Max-technologie voor verbeterde effecten bij elke slag.
  • Versterking van de Structurele Versterking voor een grotere duurzaamheid en weerstand.
  • Onderdeel van de Pickleball Adidas 2024 racketcollectie.

Voor wie is het?

Gericht op spelers van alle niveaus die hun prestaties willen verbeteren, is de Adidas Metalbone 2024 ideaal voor zowel intensieve trainingen als officiële competities, en past zich aan de behoeften van gevorderde spelers en professionele padelspelers aan.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op dit racket vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren, met een unieke combinatie van kracht, controle en aanpassingsvermogen. Met de Metalbone 2024 breng je je prestaties naar nieuwe hoogten en ervaar je een tastbare verbetering in elk aspect van je spel.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van de sport, erkend om zijn buitengewone innovatie en kwaliteit. Met een erfgoed van meer dan een eeuw blijft Adidas de verwachtingen van atleten over de hele wereld overtreffen, door nieuwe normen van uitmuntendheid te stellen in de sport en in het bijzonder in het padel.

Het kiezen van Adidas betekent kiezen voor een merk dat niet alleen de behoeften van padelspelers begrijpt, maar zich ook inzet om de sport naar nieuwe hoogten te tillen door middel van innovatie en toewijding aan sportieve prestaties.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten