Pickleball racket Head Extreme Tour Lite 2024
  • Pickleball racket Head Extreme Tour Lite 2024

Pickleball racket Head Extreme Tour Lite 2024

PVP: € 160,00
€ 139,95
-13% Head Padel
Head Extreme Tour Lite 200123 | Verbeter je spel met de Pickleball Head Extreme Tour Lite 2024 padel racket, ontworpen om meer dan uitstekende controle, precisie en wendbaarheid te bieden.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 23 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Pickleball racket Head Extreme Pro

Ontdek de Head Extreme Tour Lite 2024 pickleball racket, perfect ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar ultieme precisie en controle op de baan. Dit racket is de ideale keuze voor degenen die hun spel willen verbeteren door uitzonderlijke handelbaarheid en een snelle respons tijdens het spel, aangezien het de lichtste is van de Extreme Tour-serie.

Dit model behoort tot het geavanceerde assortiment van Head en onderscheidt zich door zijn ergonomisch ontwerp en hoogwaardige materialen die een superieure speelervaring bieden. Met zijn geavanceerde foam kern en grafieten slagoppervlak biedt dit pickleball racket de perfecte combinatie van duurzaamheid en gevoeligheid, waardoor je gemakkelijk nauwkeurige en gecontroleerde slagen kunt uitvoeren.

Kenmerken van Head Extreme Tour Lite 2024 pickleball racket

  • Lichtgewicht constructie, wat zorgt voor snelle bewegingen en uitstekende handelbaarheid.
  • Foamed core kern die onverslaanbare sensaties genereert.
  • Geoptimaliseerde buisvormige structuur voor een betere respons en duurzaamheid.
  • Grafieten slagoppervlak dat de gevoeligheid en speelbaarheid verbetert.
  • Extreme effecttechnologie die het potentieel van je slagen maximaliseert met ongelooflijke precisie.
  • Onderdeel van de Head 2024 pickleball racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Head Extreme Tour Lite 2024 is ontworpen voor spelers met verfijnde techniek die lichtheid en controle waarderen in hun wedstrijden. Het is perfect voor competitiespelers die een racket willen met een snelle en nauwkeurige respons, ideaal voor een technisch en strategisch spel.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Head Extreme Tour Lite vanwege zijn vermogen om je ongeëvenaarde controle en precisie te bieden. Dankzij het lichte ontwerp en de ingebouwde technologieën kun je snel en vol vertrouwen bewegen, waardoor elk aspect van je spel verbetert.

Ontdek meer over het merk Head

Head staat voor innovatie en kwaliteit in de sportwereld. Sinds de oprichting leidt het de industrie met producten die zijn ontworpen om de prestaties van atleten te verbeteren. Met een traditie van uitmuntendheid in de engineering van sportuitrusting, blijft Head de grenzen van technologie verleggen om uitrusting te bieden die niet alleen voldoet, maar de verwachtingen van sporters overtreft.

Met een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling is Head toegewijd aan het verbeteren van de sportervaring met producten die de nieuwste technologie en ontwerp integreren.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten