Pak 3 Adidas Speed RX-pelletboten in
  • Pak 3 Adidas Speed RX-pelletboten in

Pak 3 Adidas Speed RX-pelletboten in

PVP: € 19,95
€ 14,95
-26% Adidas Padel
3 blikken gele Adidas Speed RX ballen | Geniet van een dynamisch en vreugdevol spel met dit pakket Adidas Speed RX-ballen, je krijgt 3 blikken hoogwaardige en snellere padelballen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pak met 3 blikjes Adidas Speed RX ballen

Als je geld wilt besparen, koop dan het pakket met 3 blikjes Adidas Speed RX-ballen, gemaakt van hoogwaardige materialen om de beste prestaties te bereiken, zowel tijdens trainingen als tijdens wedstrijden. Het is samengesteld uit een nieuw lichtgewicht en zeer flexibel vilt met 50% wolgehalte.

De nieuwe Adidas-bal valt op door zijn snelle herstel, waardoor hij meer veerkracht biedt en dus meer snelheid in het spel. Daarnaast zijn ze geel van kleur waardoor ze goed zicht bieden op de baan en langer druk behouden.

Verpakking met 3 Adidas Speed RX-flessen, kenmerken

  • Met het Adidas Speed RX pack krijg je goedkopere ballen.
  • Je zult een grotere rebound en snelheid in je spel hebben.
  • Kwaliteitsmaterialen die een optimale duurzaamheid garanderen.
  • Vilt gemaakt van 50% wol.
  • Snelle herstelbal.
  • Nieuw model Adidas 2021 padelballen.

Aan wie is het gericht? Voor hoge comcapitie, vooral voor spelers die op zoek zijn naar meer snelheid in hun spel, maar we raden ze ook aan voor atleten die af en toe meedoen en dat willen doen met kwaliteitsballen.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat het volledig is gerenoveerd, is er een spectaculair eindresultaat bereikt. Door dit pakket padelballen te kopen, bespaart u ook geld, omdat ze goedkoper zijn dan wanneer u ze afzonderlijk koopt.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begon het padelproducten te vervaardigen die het hele publiek hebben veroverd. En ze hebben een complete collectie padel rackets, schoenen, padel rackets en kleding voor alle smaken.

Ze zijn momenteel vertegenwoordigd in de WPT met spelers als Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega en Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten