Wilson Pro Staff V2 blue 2023
  • Wilson Pro Staff V2 blue 2023
  • Wilson Pro Staff V2 blue 2023

Wilson Pro Staff V2 blue 2023

PVP: € 315,00
€ 279,95
-12% Wilson Padel
Wilson Pro Staff V2 control racket blauw 2023 | Laat je schep je er niet van weerhouden om je beste schoten te geven met de Pro Staff V2 schep in het blauw van Wilson, een zeer handzaam controlemodel zodat niets je tegenhoudt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 10 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Pro Staff V2 blauw padel racket 2023

Maak je beste foto's op de baan met de nieuwe collectie van de firma Wilson die nu te koop is in onze online padelwinkel. Ontdek het nieuwe Pro Staff V2-model, ontworpen met een ronde vorm en een lage balans voor een geweldige wegligging op het circuit. Bovendien zijn de vlakken ontworpen met ruwheid om u zeer goede effecten te geven.

Op de baan is het een zeer comfortabel racket dankzij de zachte eva-schuimkern die zorgt voor een zeer goede baloutput en veel comfort bij elke slag. Aan de andere kant is de structuur versterkt met koolstofvezel, waardoor de kracht bij elke slag niet wordt verwaarloosd. Ten slotte is de brug gewijzigd om meer stabiliteit bij elke slag te bieden en draaien te voorkomen.

Wilson Pro Staff V2 in blauw, kenmerken

  • De Wilson padel racket Tour V2 is rond van vorm met balans dicht bij de hand.
  • Ruwe afwerking om grotere effecten bij elke hit af te drukken.
  • Eva-schuimrubberen kern voor goede sensaties op de baan.
  • Koolstofstructuur voor grote weerstand en meer kracht.
  • Verbeterd bruggebied voor meer stabiliteit bij elke treffer.
  • De slagvlakken zijn vervaardigd met Sharp Hole-technologie voor een grotere baloutput.
  • Ontwerp in zwart met details in blauw.
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Het is een perfect racket voor mensen die vanaf de achterkant van het veld en aan de rechterkant spelen, omdat je dankzij zijn vorm en balans een meer verdedigend spel kunt spelen. Bovendien kun je dankzij de ruwe vlakken de bal met grotere effecten krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal ongetwijfeld je favoriet worden vanwege het comfort op de baan. Het is ook ontworpen in het zwart met details in het blauw, een zeer elegante combinatie zodat je goed uitgerust naar alle wedstrijden kunt gaan.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft het ook zijn bijdrage geleverd aan padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-banen.

Ontdek de volledige catalogus van padelrackets, schoenen, Padeltass en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Carbono
Onze beste producten