Wilson Bela Pro 2020
  • Wilson Bela Pro 2020

Wilson Bela Pro 2021

PVP: € 288,43
€ 259,46
-11% Wilson Padel
Wilson Bela Pro 2021 padel racket | Koop het nieuwe Fernando Belasteguín-racket, een zeer goed gecompenseerd Wilson-model waarmee je op je best kunt presteren vanuit elk deel van het veld

padel racket Wilson Bela Pro door Fernando Belasteguín

Het goede laat nog lang op zich wachten, maar we kunnen nu het wapen van Fernando Belasteguín presenteren: het padel racket Wilson Bela Pro 2021. Het is een model dat samen met de speler is ontworpen, met een traanvorm en een gecentreerde balans om een perfecte balans in je spel te bereiken.

Voor de vervaardiging is koolstof gebruikt en de structuur is versterkt om grote sterkte te bereiken. Het heeft ook EVA-rubber in de kern, wat ons een plus van kracht zal geven en dankzij de ruwheid van de vliegtuigen zullen we in staat zijn om meer effect aan onze opnamen te geven.

Wilson Bela Pro door Fernando Belasteguín, analyse

  • Krijg zowel kracht als controle met de Wilson Bela Pro 2021.
  • Nieuwste generatie carbon om een hardere touch te bereiken en de finishing touch aan te halen.
  • Met het Arrow-Grip systeem kun je meer spin aan de bal geven.
  • Mede ontworpen met Fernando Belasteguín, de beste speler in de geschiedenis.
  • Veelzijdige padel racket met zeer goede stoot.
  • Eva rubberen binnenkant voor meer kracht in de slag.
  • Nieuw boorsysteem dat het slagvlak verbreedt.
  • Nieuwe collectie Wilson padel rackets 2021.

Voor wie is het? Ideaal voor atleten met een hoog niveau, die dagelijks trainen en op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket om de tijden van de wedstrijd te markeren en winnende shots te maken, zowel in aanval als verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het nieuwe padel racket van Fernando Belasteguín is, een nummer 1, dus ontworpen met de beste materialen, technologieën en design van het bedrijf. Je zult dol zijn op het zwarte en rode ontwerp, met de handtekening van de speler!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, dat de beste atleten ter wereld en in padel voorbereidt, heeft het ook zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, palettero's en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten